Кубрат Пулев е убеден, че може да победи Антъни Джошуа.

...
Кубрат Пулев е убеден, че може да победи Антъни Джошуа.
Коментари Харесай

Кобрата: Пазят Джошуа, но аз ще го победя

Кубрат Пулев е уверен, че може да победи Антъни Джошуа. Българинът трябваше да срещне британеца в мача за международната купа в Кардиф на 22 октомври, само че се отхвърли заради травма.

На негово място на кръга против Джошуа се качи Карлос Такам, който загуби дуела в 10-ия рунд с механически нокаут.

" Пазят го Антъни Джошуа. Доста противоречиво присъждане на съдията да приключи мача. Все отново това не е аматьорски бокс. А Такам не беше в положение, което да постанова прекъсване на багра. И самият рефер по-късно не даде пояснение за какво е взел сходно решение. Общо взето нищо в този пердах не ме изненада. Очаквана развръзка. Този мач удостовери и мнението ми, че в случай че съм здрав и добре квалифициран, ще удрям Джошуа. Британецът не е освен това от мен ", сподели Пулев в изявление за " Труд ".
Българинът призна, че към този момент е разговарял с мениджъра на пуерториканеца Фрес Окендо Боби Хич за мач за международната купа на Световната боксова асоциация (WBА). Двете страни договарят за дуел при започване на 2018 година в Чикаго.
" Интересува ме сходен мач. Смятам, че ще притихнал страхотна церемония вечер пред доста фенове, защото има доста огромни общности и от двете страни в Чикаго ", добави Пулев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР