Кубрат Пулев е третият, който е в списъка за мач

...
Кубрат Пулев е третият, който е в списъка за мач
Коментари Харесай

Антъни Джошуа ще се бие с Пулев, ако пропадне мача с Уайлдър

 Джошуа към този момент няма никакъв интерес към Уайт, мисли единствено за борба с Уайлдър  Уайлдър: Имайте самообладание, борбата с Джошуа следва
Кубрат Пулев е третият, който е в листата за мач с Антъни Джошуа. Това разгласи промоутъра на британеца Еди Хърн. Световният първенец на IBF, WBA, IBO и WBO би трябвало да се изправи на 1 юни против Анди Руис в Ню Йорк.

Сблъсъкът ще е негов първи на американска земя, като в началото за противник му бе очакван Джарел Милър, само че " Голямото бебе " бе уличен в приложимост на три разнообразни типа допинг и бе осъден. Арена на борбата ще бъде " Медисън Скуеър Гардън ".

Ако не се стигне до някаква изненада, то идната цел на Джошуа е Дионтей Уайлдър. Британецът съобщи, че не желае да боксира с никой различен и държи да нокаутира " Бронзовия бомбардировач " и да вземе единствената купа, която му липсва - тази на WBC. За реализиране на дуел сред двамата обаче договарянията ще са надалеч от леки, защото американецът настоява да получи най-малко 50 милиона $ от подобен пердах.

В случай, че няма обединител мач сред Джошуа и Уайлдър, още две имена стоят на дневен ред. Първото е това на Александър Усик, написа " Тема спорт ". Украинецът е първенец в полутежка категория и ще премине в тежка. Проблемът при него е, че няма мачове в тази категория и с цел да стигне до мач с Антъни Джошуа ще би трябвало да понатрупа опит против по-леки съперници. Другият вид пред международния първенец е Кубрат Пулев. Българинът към момента е №1 в ранглистата на IBF и макар свадите след мача му с Богдан Дину резервира този си статут. Кобрата сега изтърпява наказване и ще се качи още веднъж на кръга в Съединени американски щати след 22 юли. Той е алтернатива за дуел през есента.

" Джошуа би трябвало да се погрижи за всичките си наложителни отбрани. Има Усик като наложителен кандидат. Има Пулев като наложителен кандидат. Това са положителни мачове, само че не са Уайлдър.

Ако Уайлдър не желае да се бие, тогава ще би трябвало Антъни да направи наложителните отбрани. Той искаше и мач с Ортис, само че в случай че се бие с Уайлдър, тогава е малко евентуално. Говори се, че Дионтей желае мачове с Ортис и Ковнацки. Но за какво би го направил? Защо ще желае реванш с Луис Ортис, когато може да се бие с Антъни Джошуа за три пъти повече пари? ", разяснява обстановката Еди Хърн.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР