Кубрат Пулев е сигурен, че може да победи новия световен

...
Кубрат Пулев е сигурен, че може да победи новия световен
Коментари Харесай

Кубрат Пулев вече дава само въздушни целувки

Кубрат Пулев е сигурен, че може да победи новия международен първенец по бокс в тежка категория Анди Руис-младши. Българинът се надява скоро да получи мач против мексиканеца в качеството си на наложителен кандидат за пояса на интернационалната боксова федерация (IBF). Според Пулев Руис може да победи Антъни Джошуа и в възможен реванш сред тях.

" Готов съм да се удрям за международната купа. Всеки ден съм в залата. Не упражнявам доста крепко, само че упражнявам добре и очаквам този мач. Аз съм формален кандидат на IBF от година и половина и мисля, че в този момент е моментът за този мач, може би непосредствено с Анди Руис. Никой не може да каже дали Руис ще завоюва реванша, но може би Джошуа ще загуби за повторно. Бях сюрпризиран от успеха на Руис в първия мач. Той е доста, доста добър войник - мощен, доста бърз, само че аз мисля, че съм доста по-добър боксьор. Готов съм за мач за купата, откакто чаках година и половина. Подготвен съм доста добре, а когато съм квалифициран добре, никой не може да ме победи. Аз ще бъда международен първенец ", сподели боксьорът пред репортерката Хелън Йее, пред която се зарече да не повтаря обстановка като тази с колежката й Джени Суши.

" Ако някой желае да ме целуне, няма проблем, само че аз няма да целувам никого. Научих, че първо би трябвало да запитвам и да работя, когато хората кажат " ОК ". Мога да изпратя единствено въздушна целувка, само че не и същинска ", добави Пулев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР