Кубрат Пулев е привикан в съда, за да даде показания

...
Кубрат Пулев е привикан в съда, за да даде показания
Коментари Харесай

Кобрата на разпит в съда: Поръчвал жрица от Плевен в столичен бардак, нарича Андреа „бившата“

Кубрат Пулев е привикан в съда, с цел да даде показания по делото за бардака на Гълъбин Боевски, научи HotArena.

Кобрата е свикан, откакто сътрудник на ГДБОБ разкрива че, боксьорът е бил чест клиент на бар " ВИП Скандал " в  столичния хотел „ Шератон “ и си е поръчвал продажница! Пред магистратите той отхвърля да е употребил жрици, като сподели, че е ходил там да пийва, да чувам музика и да се порадва на хубавите танцьорки, това написа „ България Днес “,  позовавайки се на документи по делото.

Кобрата отива в Апелативния профилиран углавен съд, където на втора инстанция се точи процесът против някогашния съучастник на Боевски - Валери Попов, Цветан Тиманов, Георги Андреев, Стефан Марев и Гергана Лазарова.  По неразбираеми аргументи Боевски не е на подсъдимата пейка, въпреки да е един от съдържателите на скандалния бардак.

Боксьорът влиза в делото след разпит на сътрудник в ГДБОБ. Димитър Димитров разкрива, че от  прилаганите по случая профилирани разследващи средства е чул с ушите си по какъв начин Кубрат се обажда на шефа да си поръча момиче.

" За политици не съм чувал, само че за Кубрат Пулев съм сигурен, че е употребил полови услуги. Трябва да видя като имена и ще ви кажа коя танцьорка го е обслужвала. Управителят също знаеше, на него Кубрат му звънеше, с цел да каже коя иска- една от Плевен " , показва магистрата. Разпитът на Кобрата се организира в края на септември тази година, когато се приготвя за идния си мач с Антъни Джошуа.

" Посещавал съм бара, който е под хотел „ Балкан “, разбрах името му от съда. От подсъдимите нито по физиономия, нито по име познавам някого. Може би дамата съм я виждал някъде само че, не мога да кажа че е било там. Аз съм физиономист ",  отвръща боксьорът запитан дали познава някого от подсъдимите. Той признава, че е посещавал заведението и с другари от Германия. Отрича да е посещавал хотела, където съгласно проверяващите девойките от бара са отивали с клиентите си.

" Никога не съм посещавал хотелската част- може да ревизирате по регистрите. Не съм бил посетител, не съм влизал в която и да е стая. Никога не съм употребявал други услуги на този бар с изключение на питиетата. Никога не съм употребила девойките от бара с други цели, в това число и полово. Аз персонално не съм употребявал никакви девойки там, нито ме интересувало нито съм ходил по тази причина “, безапелационен е Пулев.

Магистратите го въртят към въпросите за труженичките и противозаконния бизнес към бара,  относно това дали му е било известно да се предложили полови услуги. „ Задавате ми въпроси, които цяла София знае какво се предлага и какво не, а и цяла България може би. Всяка една дискотека, всеки един бар не могат да съществуват без позволението на полицията. И тъкмо мен да ме викате тук да си губим времето всички ние. Малко е на вятъра придвижването. Нали ме разбирате “,  ядоса се Кобрата.

Известният боксьор признава, че има познати от чиновниците в бара, само че отхвърля да познава танцьорките.

" Познавах ги на „ Здравей “, „ Здрасти, по какъв начин сте “.  Аз съм доста отзивчив изключително към приятните хора, които са усмихнати лъчезарни, само че не мога да познавам всеки “.  Магистратите го питат за телефонния номер, който е употребил по това време. Той първо показва подготвеност да го даде, по-късно споделя, че не може да си го спомни.

За Андреа също става дума пред съдиите, а Кобрата я назовава " някогашна ".

„ Където и да вървя по заведения съм с другари. Всички притежатели доста пъти ме канят в офисите си, влизал съм в офиса на всички заведения. Бившата ми другарка беше певици и познавахме с безусловно всички по заведенията “,  изтъква Кобрата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР