Кубрат Пулев е фокусиран само върху предстоящия на 9 юли

...
Кубрат Пулев е фокусиран само върху предстоящия на 9 юли
Коментари Харесай

Кубрат Пулев е готов за нова атака към световната титла

Кубрат Пулев е фокусиран единствено върху идния на 9 юли в Лондон мач по бокс в тежка категория против Дерек Чисора, а по-късно ще мисли за нова офанзива на международната купа.

Това съобщи Кобрата на взаимна подгряваща конференция със остарелия си познайник Чисора.

Двамата ще се опълчват за повторно. Първият бе през май 2016 година в Хамбург, като тогава съдиите дадоха успеха на българина, който завоюва европейската купа.

И Пулев, и Чисора демонстрираха почитание един към различен, а конференцията, на която участва и промоутърът Еди Хърн, мина в напълно приятелско въодушевление, нетипично за професионален боксов мач. И нетипично за Пулев, който обича да предизвика съперниците си и да ги нервира.

" Уважавам ужасно доста Дерик, тъй като той не се опасява от тежки мачове и тежки съперници като мен. Той просто излиза на кръга с мисълта за война и считам, че би трябвало да има повече такива бойци. Ще бъде забавен мач, това мога да го подсигурявам. Дерик е рисков съперник, само че мога да го уверя, че ще го победя и този път ", съобщи Пулев.

Чисора отвърна, че е подготвен да нокаутира българския си противник.

" Загубил съм доста борби, само че и съм спечелил доста. Аз просто желая да се удрям, без значение дали е в мач, или в подготовка. На 9 юли ще стартираме от 13-ия рунд. Предишният съперник на Кубрат (бел. ред. Джери Форест) не беше на високо равнище, само че аз съм нещо напълно друго. С удара на първия гонг ходя на война. Не диря реванш, а успеха, както във всеки различен мач. Гарантирам, че ще нокаутирам Пулев ", сподели английският боксьор.

" Дерик ми е другар, само че той обича да приказва прекомерно доста, а това не е нужно. Готов съм да се обзаложа по какъв начин ще приключи мачът ", на собствен ред не остана задължен Пулев.

Той добави, че се готви за идната среща от към месец и се намира в доста положително положение.

" Срещу Антъни Джошуа не бях в най-хубавата си форма, само че това си беше напълно моя неточност. Бях прекарал Коронавирус и даже нямах опция да проведа спаринги. Сега обаче съм подготвен за борба. Концентриран съм напълно върху идния мач и чак след него ще мисля за нова офанзива на международната купа ", сподели още Кубрат Пулев.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР