Кубрат Пулев е бесен от решението на Дилиън Уайт и

...
Кубрат Пулев е бесен от решението на Дилиън Уайт и
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Очаквах Хърн и Уайт да избягат. Те са шизофреници!

Кубрат Пулев е гневен от решението на Дилиън Уайт и мениджъра Еди Хърн да анулират мача за установяване на главен кандидат за купите в тежка категория, които са владеене на Антъни Джошуа.

На конференция в Лондон българинът съобщи, че не е сюрпризиран от тази крачка на своя противник и щаба му.

" Очаквах Уайт и промоутърът му да избягат от багра, само че не и да са чак такива страхливци. Те са огромни манипулатори и шизофреници! Не мога да допускам по какъв лицемерен метод избягаха от мач в България. Целият екип на Хърн говореше за това по какъв начин се пробва да ме докара във Англия. Това се случва, откакто към този момент обявихме датата и мястото на събитието - 25 август в София. ", сподели Кобрата.

Именно компания, преследваща интереса на българина, завоюва търга за организирането на мача. Пулев разкри, че към този момент са потвърдили, че могат да се оправят с организацията и да платят 20% депозит. Въпреки това, Уайт избра да се боксира с Джоузеф Паркър на 28 юли в Лондон, вместо да се изправи против Кобрата.

" Изпратихме формален контракт на Уайт, само че той не го подписа. Тук не приказваме за някакво шоу, а за огромен дуел сред двама от най-хубавите боксьори, които щяха да решат бъдещето на купите в тежка категория. В последна сметка те губят. Вместо да играят по разпоредбите, Еди Хърн и боксьорът му се прибраха у дома с подвити опашки ", разкри още Пулев.

" Хърн и Уайт направиха всичко допустимо да избегнат този мач. Първо се пробваха да трансформират разпределението на приходите. От Федерацията отхвърлиха настояванията им. Целите договаряния бяха една смешка. Направиха ни и цели 7 предложения, с цел да преместим мача в Англия, само че не стана. Какво още да кажа? ", добави той.

В края на изказването си Кубрат се обърна персонално към Дилиън Уайт.

" Който ти е споделил, че нямам интерес да се удрям с теб, е сбъркал. Можеше да приемеш предизвикването, само че ти реши да се откажеш, не аз. Но, в случай че Хърн те е подвел, дано ти го кажа напряко: Тук съм и съм подготвен да те върна назад в действителността! ", сподели Пулев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР