Кубрат Пулев даде първо телевизионно интервю след официализирането на двубоя

...
Кубрат Пулев даде първо телевизионно интервю след официализирането на двубоя
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Притесняват се да играят с мен, ще победя Джошуа!


Кубрат Пулев даде първо телевизионно изявление след официализирането на дуела за международната купа по бокс сред него и първенеца Антъни Джошуа. Битката ще се организира на 20 юни на стадиона на футболния клуб “Тотнъм” - “Тотнъм Хотспър Стейдиъм”.

“Обявихме новината чак откакто подписах контракта. Преди това не споделях, тъй като не беше несъмнено и не желаех да заблуждавам хората.”, показа Пулев пред bTV.

Боксьорът ни съобщи, че има известно терзание в екипа на Джошуа. - “Те се тормозят да играят с мен, точно по тази причина желаеха да се боксираме в Лондон. Не желаеха на никое място другаде с изключение на в Англия. Аз избрах да е на неутрална територия. Не желая да е в София, само че не желая и да е в Лондон. Това е спорт в последна сметка. Съобразихме се с първенеца, те дефинират разпоредбите на този стадий.”

“Ще бъда същински горделив, в случай че го победя в този мач. Нищо не е за подценяване. Понякога дребните камъчета обръщат колата и нещо, което недоглеждаме, може да бъде решаващо. Има голям късмет да го победя. И ще го направя!”, приключи Кобрата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР