Кубрат Пулев бе много емоционален след трудната, но сладка победа

...
Кубрат Пулев бе много емоционален след трудната, но сладка победа
Коментари Харесай

Госпожица Суши забрави Кобрата, продлъжи напред

Кубрат Пулев бе доста прочувствен след сложната, само че сладка победа против Богдан Дину в неделя рано сутринта. Българската звезда в тежка категория нокаутира Богдан Дину в 7-ия рунд, а едно от първите изявленията, които даде след мача в именитата зала “Хамбара” в Коста Меса, бе пред репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши.

Двамата организираха къс диалог, в края на който Кобрата я награби и буйно я целуна по устата.
 Кубрат Пулев се прибра от Америка @@@
" Моментът беше малко неуместен и чудноват ", съобщи Джени Суши пред news.com.au.
По-късно тя изтри от профила си в Инстаграм фотографията си с Кобрут Пулев.

Кобрата към този момент е в България и при идването си на литише “София” нощес заеви: “Не съм приказвал с нея, намерихме телефона й от мой прочут, който си имаше близки връзки с нея. Тя обаче не си подвига телефона. Имам фотоси, видеа, мога да ви покажа пред вас. Има видеа, на които се вижда, че тя си седнал съм с нас в лобито на хотела до 5 часа сутринта, пиеше си и да не споделям какви други неща правеха в тоалетните. Просто допускам, че са й дали неприятни акъли, тъй като не ми се стори неприятно момиче. Сигурно са й споделили, че ще изкара някакви милиони, ще станеш най-известната. Няма неприятно, само че това е подмолно и неточно. Тези сили се връщат като бумаранг и ще е неприятно за нея. За какво да й се извиня, тя беше толкоз щастлива, че я целунах. Тя не остана признателна единствено на една целувка, искаше да стане известна.”
 Кубрат Пулев се прибра от Америка @@@
Самата Джени Суши, която е известна в Съединени американски щати като “Кралицата на голото суши” бързо не помни за Кубрат Пулев.
View this post on Instagram
The World is Yours....... #Worldfusionllc #beverlyhills90210 #hollywood #music #fashion #acting

A post shared by Tha Don (@ym_thadon) on Mar 27, 2019 at 10:49pm PDT

Преди няколко часа в Инстаграм се появи нейна фотография, на която тя още веднъж е във вихъра на купона дружно с още две хубавици и техен другар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР