Кубрат Пулев (26-1, 13 КО) е пред подписване на договор

...
Кубрат Пулев (26-1, 13 КО) е пред подписване на договор
Коментари Харесай

Кубрат Пулев е пред подписване на договор с Top Rank

Кубрат Пулев (26-1, 13 КО) е пред сключване на контракт с американската промоутърска компания Top Rank.

В момента българинът е наложителен кандидат за международната купа на IBF в тежка категория, която е владеене на Антъни Джошуа. Пулев чака да се бие с английската суперзвезда в края на идната година.

pic.twitter.com/gNqm0F9W0x
— Top Rank Boxing (@trboxing) 17 ноември 2018 година
В края на август Кубрат Пулев приключи контракта си с немската промоутърска компания „ Зауерланд “ и стартира работа с американската компания Epic Sports & Entertainment, която е представлявана от българина Ивайло Гоцев и някогашният юрист на Дон Кинг, Джон Уирт.
 Кубрат Пулев - Хюи Фюри @@@
Кубрат Пулев и компанията на Гоцев взаимно проведоха огромна боксова гала-вечер на 27 октомври в „ Арена Армеец “ в София, която беше управлявана от елиминаторната борба на IBF в тежка категория сред българина и Хюи Фюри. Срещата приключи с победа за Пулев с единомислещо съдийско решение.
 Кубрат Пулев - Хюи Фюри @@@
Уирт и Top Rank потвърдиха, че сега Пулев и промоутърската компания договарят за взаимно съдействие. Преговорите са почнали след успеха на Пулев над Фюри. Адвокатът е участвал на срещата сред Морис Хукър и Алекс Сауседо, която се организира през вчерашния ден в Оклахома Сити, с цел да се срещне с ръководителят на Top Rank Боб Аръм, който персонално е поискал да продължи да работи върху постигането на договорката.  Кубрат Пулев - Хюи Фюри @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР