Кубрат и Тервел Пулеви вече са на американска земя, където

...
Кубрат и Тервел Пулеви вече са на американска земя, където
Коментари Харесай

Кобрата скочи на Зеленски: Не може от зеления фотьойл да призовава целия свят да допринася за война

Кубрат и Тервел Пулеви към този момент са на американска земя, където след към два месеца ще се боксират един след различен на галавечер в Калифорния. На 14 май Кобрата ще се изправи против Андрей Федосов от Русия, а незабавно след него брат му ще премери сили също с руснак - Сергей Ковальов, който е троент международен първенец.

Koбрата приказва освен за идните борби, а и за войната в Украйна. 40-годишният българин разгласи, че не утвърждава държанието на украинския президент Володимир Зеленски и го подлага на критика, казвайки, че държанието му е " тотално неверно ".

" Жалко за всичко това. За мен е неприемливо в 2022 година да се случват сходни неща. Провал на всевъзможни дипломации и политики. Вината е на политиците, техен неуспех е. Не е възможно толкоз прекрасен народ като украинците да стават бежанци в 21-ви век. Може на следващия ден и ние, както си седим, да сме бежанци. И с торбите и багажите да напущаме. Това е в прорез с всевъзможен човешки разсъдък ", разяснява Пулев при включването по bTV тази заран от Калифорния.

" Не би трябвало да се води война. Хората би трябвало да седнат и да приказват. Трябва да има съгласие и мир. Не бих съветвал братята Кличко да водят война, тъй като войната е най-лошото нещо след естествените бедствия. Нека търсят дипломация. Всичко останало налива масло в огъня ", сподели още Кубрат Пулев.

" Имаме войска, която не е кой знае какво. Горе-долу я бива. Ако се наложи, аз с най-голямо наслаждение и чест ще съм от първите, които ще се включат. Няма да очаквам да ме приканват, ще отида непринудено. Както сега братята Кличко, Александър Усик и още доста други спортисти го вършат без боязън и терзание ", продължи той.

" Всичко е въпрос на дипломация. Недопустимо е това, което се случва. А и помислете малко - не може господин Зеленски от зеления фотьойл да стои да приканва целия свят да се включва и да способства с военни дейности. Това е тотално неверно. В никакъв случай не поддържам дейностите на Путин, само че малко или доста виновността не е единствено от едната страна. Ако аз съм държавен глава или министър председател, няма по какъв начин да позволи да се случи нещо сходно ", сподели още Кубрат.

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

По-големият от братя Пулеви разяснява идващия си противник Андрей Федосов: " Опасен съперник, който ще търси да мачка. Нокаутьор е, бърз е, само че аз съм квалифициран и считам, че мога да го победя. Няма да е елементарно, само че ще го победя ".

" Ще упражняваме тук, би трябвало да има най-малко 10-15 дни адаптация. Има всички условия. Неговата задача (б. ред. - на Тервел Пулев) е много по-тежка, ще се изправи против международен първенец. Надявам се да победи ", oбясни Кобрата.

" Ако победи, ще е велико за цяла България ", добави българинът, който се надява в залата още веднъж да има доста наши сънародници.
`Кобрата

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР