Кубрат и Тервел Пулеви са символ за патриотизъм. В момента

...
Кубрат и Тервел Пулеви са символ за патриотизъм. В момента
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Талантлив народ сме, трябва да вярваме в...

Кубрат и Тервел Пулеви са знак за национализъм. В момента те са в Чикаго, където точно на 3 март Тервел реализира осмата си поредна победа на професионалния кръг.

Дни преди да замине за Ветровития град, Кобрата даде изявление за bTV по случай 140 години от Освобождението на България.

" Неведнъж съм казвал, че най-важното за българския народ е духът на този народ. Нямаме самочувствие, равнодушни сме към нас самите. С разсъдък и малко повече мисъл и повече да сме будни, считам, че ще изплуваме, тъй като ние сме надарен народ. Хората просто би трябвало да имат вяра в себе си и да обичат България. ", съобщи Кубрат.

Запитан дали борби води със самия себе си, боксьорът в тежката категория показа, че тази битка в действителност е непрекъсната.

" Трябва да сме справедливи даже и към нас самите. За да може да преценим, ние ли сме неверни или отсрещната страна е неверна. На брат ми му споделям монетата има две страни – той все ме подиграва. Щото той по този начин обича да гледа – единствено него си. Другата позиция обаче по тоя метод малко се бърка и се губи. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР