Кубинският боксьор Луис Ортис е дал положителна допинг проба и

...
Кубинският боксьор Луис Ортис е дал положителна допинг проба и
Коментари Харесай

Ортис даде положителна допинг проба, няма да се бие с Уайлдър

Кубинският боксьор Луис Ортис е дал позитивна допинг проба и няма да се изправи против Дионтей Уайлдър за купата на Световния боксов съвет (WBC), разкри президентът на организацията Маурисио Сулайман.

Ортис, който няма загуба в професионалната си кариера, трябваше да се изправи против също непобедния американец на 4 ноември, а проектите бяха спечелилият да се изправи против спечелилия от мача сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в дуел за обединяване на поясите. Това е второ провинение на Ортис, който през 2014-та година даде позитивна проба след успеха си над Латийф Кайоде, след което резултатът от този пердах бе анулиран. За Уайлдър това е втори провален огромен мач, откакто преди година пропадна дуелът му с Александър Поветкин, още веднъж поради позитивна допинг проба на руснака.

Веднага след излизането на новината, искания за пояса на Уайлдър изяви Дилиан Уайт. "Вече няма никакви оправдания за Уайлдър. Аз би трябвало да заема мястото на Ортис, дано го създадем ", написа Уайт в Туитър. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР