Куала Лумпур – За чужденци, които се надяват да се

...
Куала Лумпур – За чужденци, които се надяват да се
Коментари Харесай

Промените в MM2H в Малайзия предизвикват предпазливо посрещане, въпроси сред бившите граждани

Куала Лумпур – За чужденци, които се надяват да се реалокират в Малайзия или да удължат престоя си, оповестяването на нови условия за един от най- мечтаните визи за престояване и пенсиониране провокираха смесени страсти.

Много някогашни жители, привлечени от страната от Югоизточна Азия, която предлага безоблачен климат, фамозна кухня и комбинация от малайски, китайски, индийски и локални въздействия, въздъхнаха с облекчение при въвеждането на „ облекчени “ условия за Малайзия Моят втори дом (MM2H).

Но след близо година на обезпокоително очакване за изясненост по отношение на измененията в схемата, някои бъдещи претенденти бяха разочаровани да видят основни детайлности, останали неспоменати в известието по-рано този месец – в това число дали ще би трябвало да бъдат изпълнени избрани прагове за приходи и активи, и дали са включени претенденти на 50 и повече години.

„ Новите правила отварят визовата стратегия за доста повече хора, макар че някои неща към момента следва да бъдат изяснени “, сподели п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР