Ку-ку бендКу-ку бен тръгва на турне, но без Слави. Музикантите

...
Ку-ку бендКу-ку бен тръгва на турне, но без Слави. Музикантите
Коментари Харесай

Ку-ку бенд“ на турне без Слави

" Ку-ку бендКу-ку бен " потегля на турне, само че без Слави. Музикантите Евгени Димитров-Маестрото и проф. Цветан Недялков разкриха за какво, както и каква е тайната да са дружно към този момент 30 години.

„ 13 години не е интервалът, в който да не сме взели участие на огромни събития – в противен случай, за тези години направихме няколко доста значими и огромни концерта. Не сме стояли със скръстени ръце. Написахме доста нови песни, които пускахме в продължение на тези 13 години. Но някак това прекъсване на събитията към пандемията се отрази много зле. Единственият ангажимент, който остана на групата, е да свири всеки ден по малкия екран “ – описа Евгени Димитров-Маестрото.

„ Имаме нужда и потребност още веднъж да се срещаме с нашите фенове и хора, които харесват нашата музика, по тази причина взехме решение да предприемем тези концерти “ – акцентира той.

За атмосферата в бенда и дългогодишната добра взаимна работа Цветан Недялков показа:

„ Ние сме доста забавна групировка, тъй като при нас са събрани доста разнообразни музиканти. Ние сме образец за това по какъв начин политиците могат да се учат от нас, по какъв начин би трябвало да се подхожда с почитание и към другия, другия от тебе “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР