Ку-ку бенд“ ще продължи да съществува.“ Това обяви един от

...
Ку-ку бенд“ ще продължи да съществува.“ Това обяви един от
Коментари Харесай

Евгени Димитров: „Ку-ку бенд“ не се разпада, продължаваме работа по нови проекти

„ Ку-ку бенд “ ще продължи да съществува. “ Това разгласи един от най-важните членове на групата Евгени Димитров. Маестрото е безапелационен, че Слави и компания няма да стопират да вършат музика. След като стана ясно, че шоуто на Дългия няма да продължи по Би Ти Ви, се появиха спекулации, че групата ще се разпадне. Мозъкът на „ Ку-ку бенд “ бързо опроверга това.
„ Ще продължим да работим по нови планове. Хората ценят нашата музика “,
обясни Маестрото в Пловдив.В зала „ Колодрум “ Димитров получи премия от БГ радио за група на годината. „ Ку-ку бенд “ пребори сериозна конкуренция, само че с парчето си „ Притури са планината “ разрушиха конкуренцията на пух и прахуляк.

Членовете на „ Ку-ку бенд “ незабавно бяха налазени от останалите музиканти. Дълъг диалог с Маестрото организира Венци Венц. Рапърът и един от най-доверените хора на Слави разискаха обстойно и нашироко хрумвания за песни.
„ Радваме се, че сме тук. Искаше ми се всички членове да сме пред вас, само че останалите са на работа “, сподели с усмивка на устата Недялков. По информация на „ България Днес “ „ Ку-ку бенд “ работят по нов албум. Съвсем скоро се чака Слави и компания да влязат в студиото и да запишат следващите си шлагери. Все по-усилено се мълви, че Трифонов ще премине в „ Нова “. Засега и две страни мълчат по въпроса, само че в края на лятото се чака да се разбере дали Слави ще получи екранно време в някоя телевизия.

Също по този начин, неотдавна излезе информация, че един от най-търсените за работа от екипа на Слави е Ванката. Реквизиторът е получил към този момент няколко неприлични оферти от разнообразни излъчвания, а обещаваната заплата била даже по-висока от тази, с която Дългия го глезеше дълги години.
По информация на „ Галерия “ Иван Атанасов получава към 2500 лв. в „ Шоуто на Слави “, където го играе момче за всичко.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР