KSI и Дилън Денис пренасят враждата си на ринга.Двамата ще

...
KSI и Дилън Денис пренасят враждата си на ринга.Двамата ще
Коментари Харесай

Официално: KSI срещу Дилън Денис през януари 2023 г.

KSI и Дилън Денис придвижват враждата си на кръга.

Двамата ще създадат боксов мач на 14-ти януари 2023 година в Лондон. Ден откакто двете звезди от обществените мрежи бяха снимани в разгорещена омраза, която включваше и боеца Антъни Тейлър, беше оповестено,че KSI и Денис ще мерят сили в боксов мач.

Новината беше оповестена от KSI, който застана лице в лице с Денис по време на събитие на бойната му организация. KSI, рапър и ютубър, се трансформира в известно име в новата вълна от авторитетни боксьори от YouTube.

Той се е боксирал два пъти с Логан Пол, стигайки до тъждество в дуел за дилетанти и победил го с разграничено съдийско решение в дуел за експерти. KSI направи шоу на събитие в Лондон предишния август, където нокаутира двама съперници за една вечер.

Денис беше прочут играч по джиу-джицу, преди да се реалокира в ММА през 2018 година. Той означи 2-0 в клетката на Bellator, само че не се е състезавал от 2019 година и вместо това видя името си в заглавията по други аргументи, в това число арест за безчинство през септември 2021 година.

От MMA Fighting потвърдиха с представители на Bellator, че Денис е получил позволение да взе участие в този боксов мач. В двете борби на Денис в Bellator видяхме, че играта му в стойка е трагична. Дилън не знае по какъв начин да се боксира и постоянно търсеше срутване.

Има огромен късмет да бъде нокаутиран в тази борба, само че пък той ще прибере огромни пари, което е задачата му.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР