Ксандер Богартс изигра фантастичен мач и изведе Бостън Ред Сокс

...
Ксандер Богартс изигра фантастичен мач и изведе Бостън Ред Сокс
Коментари Харесай

Чудеса на Богартс покриха Бостън в Изумрудения град

Ксандер Богартс изигра приказен мач и изведе Бостън Ред Сокс до сложен триумф с 2:1 като посетител на Сиатъл Маринърс в постоянния сезон на МЛБ. За " алените чорапи " това бе 48-а победа в 70 мача от началото на шампионата, с която водачът в Източната дивизия на Американската лига е безапелационен №1 по този индикатор през 2018 година

В нахлуване Богартс удари решителен соло хоумрън в 6-ия ининг против аса на домакините Феликс Ернандес (L 6-6). В отбрана пък 25-годишният шортстоп инициира два дабъл плея, кой от кой по-зрелищни и по-болезнени за Маринърс.



Първо в затварянето на 6-ия роденият в Аруба холандски национал спря удар по земя на Хеан Сегура със слайдинг зад втора и с едно придвижване съумя да допре базата за форсаут против идващия Дий Гордън и от колене да подаде топката към първа за втория навън.

В 9-ия ининг пък международният първенец с " лалетата " от 2011 година постави точка на мача с ново украшение. При 1 навън и рънери на първа и втора Райън Хийли удари остра топка по земя, която шортстопът улови, приклякайки. Без да се изправя, този път Богартс асистира на втория бейзмен Едуардо Нунес, приключил дабъл плея с съвършено подаване към първия бейзмен Мич Морланд.



Това подсигури разколебания клоузър Крейг Кимбръл (S 22), пуснал две бази за боли за начало на последната отбрана. Стартер за Бостън бе Дейвид Прайс (W 8-4), затворил 7 ининга с 5 шлагера и 1 точка. В 8-ия за гостите хвърля Джо Кели (Н 14).

Резултатът на ст. " Сейфко Фийлд " в Изумрудения град бе открит от Ред Сокс с двоен шлагер и RBI на Джаки Брадли-младши във 2-рия ининг. " Моряците " съумяха да изравнят посредством саможертвен флай на Гийермо Ередия в 5-ия, преди на сцената да стъпи Ксандер Богартс.



Сиатъл Маринърс - Бостън Ред Сокс 1:2
ст. " Сейфко Фийлд "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
БОСТЪН
0
1
0
0
0
1
0
0
0
2
9
0
СИАТЪЛ
0
0
0
0
1
0
0
0
0
1
6
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 14 ЮНИ:

Американска лига

Детройт Тайгърс - Минесота Туинс 3:1
Чикаго Уайт Сокс - Кливланд Индиънс 2:5
Оукланд Атлетикс - Хюстън Астрос 3:7
Ню Йорк Янкис - Тампа Бей Рейс 4:3

Национална лига

Маями Марлинс - Сан Франциско Джайънтс 3:6 (16 ининга)
Филаделфия Филис - Колорадо Рокис 9:3
Атланта Брейвс - Сан Диего Падрес 4:2
Аризона Дайъмъндбекс - Ню Йорк Метс 6:3

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР