Krypton 290 се отличава с олекотен дизайн – мишката тежи

...
Krypton 290 се отличава с олекотен дизайн – мишката тежи
Коментари Харесай

Genesis Krypton 290 – лека и издръжлива геймърска мишка


Krypton 290 се отличава с олекотен дизайн – мишката тежи едвам 99 грама
(снимка: Genesis)

Нова геймърска мишка от серията 200 пуска на пазара, включително у нас, полският бранд Genesis. Моделът Krypton 290 е оборудван с 6400 DPI датчик, вградена памет за запазване на настройки, както и суичове за безпроблемна работа дълго време. Визията се приключва от LED подсветка с PRISMO резултат, като моделът ще се предлага в бяла и черна версия.

Игралната мишка Genesis Krypton 290 се отличава с олекотен дизайн – тя тежи едвам 99 грама, а свързването към компютър става чрез 1,8-метров впримчен кабел.

Колелцето и логото са осветени, в допълнение към светодиодите по основата
(снимка: Genesis)

Моделът има седем програмируеми бутона, които могат да бъдат конфигурирани благодарение на разполагаем от производителя програмен продукт. Той също по този начин разрешава запис на макроси, както и смяна на настройките на подсветката и опазване на тези варианти във вградената памет.

Колелцето и логото на предния панел са осветени, в допълнение към светодиодите, минаващи по основата. Визията се добавя от железни детайли, а потребителите ще могат да избират сред две цветови комбинации – бяла и черна.

Krypton 290 е оборудвана със датчик с сензитивност 6400 DPI
(снимка: Genesis)

Суичовете оферират устойчивост до 10 милиона клика, а оптичният датчик е с сензитивност 6400 DPI. Той има шест равнища на конфигурация с минимална стъпка от 200 точки на инч. Избраното сега равнище се демонстрира от DPI знака. Според производителя, датчикът може да наблюдава придвижването със скорост 66 инча в секунда и се оправя с ускоряване до 22 G.

Суичовете на Krypton 290 устоят 10 милиона клика
(снимка: Genesis)

Krypton 290 ще се предлага в България от ноември на цена от към 40 лева с Данък добавена стойност от сътрудниците на формалния дистрибутор PolyComp.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР