Крясъци среднощни. Те винаги затварят Орлов мост без да има

...
Крясъци среднощни. Те винаги затварят Орлов мост без да има
Коментари Харесай

Карбовски: Българин е човек, който не се възползва от правото си

" Крясъци среднощни. Те постоянно затварят Орлов мост без да има хора. Те просто имитират народна власт. Те желаят да ви кажат, че тъй като доста хора желаят да затворят Орлов мост, и по тази причина те затварят Орлов мост, само че в действителност на Орлов мост, погледнете, има единствено светофари. И няколко коли за спешна помощ. Те желаят да ви кажат, че всичко това е свършило, тъй като е зива и трабва да отидете на камината. Те са като Турция през 1878 г.Те си мислят, че ще продължат да бъдат империя, те сди мислят, че ще устоят да крадат в тяхната администрация. истината е елементарна - те ще паднат и без вас. Но вас, дето ви няма, ще паднете тъй като вие в действителност в никакъв случай не сте съществувалиу вие в никакъв случай не сте се борили, вие в никакъв случай не свършихте една потребна работа... "  
Журналистът назова протестиращите " отпадъци ", а непротестиращите - " мегаголеми големи отпадъци ". " Българинът е човек, който не се възползва от правата си ", отсече Карбовски. 
 Карбовски: Без студентите в митингите - няма да стане Карбовски: Без студентите в митингите - няма да стане
" Без присъединяване на студентите в митингите - няма да стане ". Това сподели пред БНР журналистът Мартин Карбовски и посочи: " Защо ги няма сту...
Вижте повече във видеото. 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР