Крути мерки за сигурност взимат властите в Париж за финала

...
Крути мерки за сигурност взимат властите в Париж за финала
Коментари Харесай

В Париж взимат сериозни мерки преди финала в ШЛ между ПСЖ и Байерн

Крути ограничения за сигурност взимат управляващите в Париж за финала на Шампионска лига на следващия ден сред и Байерн Мюнхен.

Двубоят ще се играе в Лисабон, само че последователите на ПСЖ ще изпълнят улиците на Париж в очакване техните любимци да завоюват първия си трофей в шампионата и да станат едвам вторият френски отбор, триумфирал в най-престижния клубен шампионат след Олимпик.

Около 3000 служители на реда са ангажирани с запазване на реда в региона на Шанз Елизе ", осведоми вътрешният министър на Франция Жералд Дарманен. Служителите на реда ще наблюдават да няма огромни скупчвания на хора, както се случи по време на полуфинала с, когато екзалтирани почитатели честваха първия край за тима в Шампионска лига.

За да попречат на доста хора да изпълнят центъра, 17 станции на метрото ще бъдат затворени, както и три от подстъпите към града. 2000 защитни маски ще бъдат обезпечени и раздавани на хора, които са пристигнали бе тях. Двубоят ще бъде излъчен на огромен екран на стадион Парк де Пренс, като 5000 почитатели ще бъдат позволени на оборудването.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР