Крути мерки в ОД на МВР в Благоевград. Броят на

...
Крути мерки в ОД на МВР в Благоевград. Броят на
Коментари Харесай

Мор в МВР-Благоевград: Най-малко 20 полицаи са с коронавирус

Крути ограничения в ОД на Министерство на вътрешните работи в Благоевград. Броят на инфектираните с ковид пораства всекидневно. Това съобщи struma.com.

След първия гърмеж, при който бяха регистрирани 18 позитивни проби на служители на реда от Първо, Второ ПУ на Министерство на вътрешните работи и деловодството, през вчерашния ден бяха открити още два случая - един виновен чиновник в дирекцията е пипнал болестта и служител на реда от Разлог също е отчел позитивна проба.

Стресирани са чиновниците на полицията, които са на първа линия, след лекарите в борбата с ковид. Затова със заповед на шефа ст.комисар Дойчин Дойчинов бе въведен ротационен принцип на работа. Пускат се едни чиновници в отпуск, до момента в който други работят, а по-късно се връщат едните, излизат другите.

Спрени са оперативки и скупчвания на хора, неразрешено е придвижването от стая в стая. Служителите са на работните си места с маски.

Тежка е обстановката с вируса на територията на региона, и в случай че някои могат да спрат да работят и да се затворят по домовете си органите на реда са на първа линия. Затова и стачкуват. За ежедневните стресове и непрекъсната им работа оценката за труда им е оскъдна, считат служителите на реда.

Вчера бе регистриран още веднъж рекорден брой инфектирани в област Благоевград - 131. Тази нощ в реанимация на болничното заведение в Благоевград издъхнаха двама, други двама са в извънредно тежко положение.

За следващ път насочваме зов: Бъдете деликатни, спазвайте ограниченията и уважавайте здравето и живота на околните си и останалите. Бъдете виновни! Коронавирусът се вихри неукротимо в региона.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР