Крупната сума му била предложена за ден работа Световноизвестният актьор Джордж

...
Крупната сума му била предложена за ден работа
Световноизвестният актьор Джордж
Коментари Харесай

Джордж Клуни изгуби луди пари заради Амал

Крупната сума му била препоръчана за ден работа
Световноизвестният артист Джордж Клуни изгуби луди пари поради брачната половинка си Амал. Той проговори за повода, заради която е отказал да проработи 35 млн. $ в границите на единствено един ден.

Работата била обвързвана с присъединяване в реклама на самолетна компания.
 Джордж Клуни
Крупната сума му била препоръчана за ден работа

60-годишният Джордж Клуни споделя, че причина за отхвърли станала брачната половинка му Амал. Тя го разубедила да откаже апетитната сума, защото била обвързвана със съмнителна страна. Актьорът обаче отхвърля да посочи коя. За никого не е загадка, че Клуни е натрупал положение от 500 млн. $.

Припомняме, че брачната половинка на артиста – 43-годишната Амал е юрист по правата на индивида. Тя е родом от Бейрут. Учила е в Оксфордския университет и е специализирала интернационално право. Разрешено й е да го практикува освен в Съединени американски щати, а и във Англия.

В скорошно изявление за „The Guardian“, звездата от „Ocean’s Eleven“ признава: „Е, да. Предложиха ми 35 милиона $ за един ден работа за реклама на самолетна компания, само че приказвах с Амал за това и взехме решение, че не си струва“.

Джордж Клуни не пропусна да се похвали, че последните двама клиента на брачната половинка му, са спечелили Нобеловата премия за мир и тя е измъкнала безчет публицисти от пандиза.

По отношение на отрочетата им – 4-годишните им близнаци, Джордж Клуни споделя, че са разнообразни като денонощно.
„Александър обича да се смее, а Ела е доста сериозна, постоянно се твърди, че всички играят по разпоредбите. Децата в действителност се раждат със своите характери!“, усмихва се той.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР