Крумовград шокира Лудогорец, побеждавайки с 3:1 в първия кръг на

...
Крумовград шокира Лудогорец, побеждавайки с 3:1 в първия кръг на
Коментари Харесай

Треньорът на Крумовград: Целта ни е да играем бараж за Европа

Крумовград шокира Лудогорец, побеждавайки с 3:1 в първия кръг на шампионата. Старши треньорът на отбора Неманя Миланович даде конференция няколко дни след успеха над първенците. Любопитно е, че той сложи като цел бараж за влизане в евротурнирите. Крумовград е безспорен дебютант в елита, само че събра доста добър тим за Първа лига.
Прочетете още
„ Беше първи мач, а програмата първоначално се оказа доста тежка – да стартираме с 1-ия и по-късно с 2-ия от предходната година. Но би трябвало да призная, че имахме шанс. въпреки всичко имаме 15 нови футболисти, не се прави елементарно синхрон. Но няма какво да губим от гостуването на ЦСКА, тъй че чакаме този мач изцяло умерено. Победата над Лудогорец ни даде убеденост, от която имахме потребност. Но не съм последовател на огромните упования, ще вървим малко по малко. Нашата цел е да сме по-добри във всеки идващ мач. Имаме задоволително положителни играчи, ча да останем в първа дивизия. Селекцията напрактика е завършила. Очакваме още един футболист и той ще бъде нападателен “, сподели Миланович.

„ Историята си е история. Тя е минало. Не можем да създадем нищо по въпроса и не се концентрирам върху такива обстоятелства. Но дублирам, че имахме шанс и се възползвахме от умората, която се виждаше у техния тим “, добави треньора да база информацията, че постоянно се случва Лудогорец да губи от новаци.

ФК Крумовград няма по какъв начин да играе мачовете си на своя стадион и за момента е основан в Пловдив, защото употребява базата на Ботев в квартал „ Коматево “, която в този момент носи името Никола Щерев-Старика. „ Положението е същото както с историята. Трябва да извлечем максимума от обстановката, че играем в Пловдив. Нищо не можем да създадем. Положението е такова, каквото е “.

Администраторът на клуба Тугай Осман пък добави, че стадионът ще се усъвършенства и се работи по въпроса с взимането на лиценз за първа лига, само че изисква време този развой. И също по този начин благодари на общината в Крумовград за съдействието.

„ Искам да кажа, че ФК Крумовград е дълготраен план. Бюджетът е подсигурен за този сезон и рискове от разтърсвания няма “, добави шефът в клуба от граничния град.

Първенството стартира с неверни стъпки на Левски и Лудогорец и тъждество на ЦСКА в Пазарджик. Но това не е показателно счита шведският експерт и не трябва да се приема като наклонност.

„ Ние имаме вяра в себе си. Моето предпочитание е да играем групата за 7-10 място в плейофната част и да приключим на 7-о място. Сега мислим за идната среща, а мога да кажа, че ЦСКА е доста добър тим. Познавам Саша Илич като футболист на Партизан (Белград), тъй като аз съм огромен почитател на този тим. Но персонално не сме се виждали “, съобщи още Миланович, който е роден в Босна и Херцеговина, само че израства в Швеция.

След това той добави, че Лудогорец, Левски, ЦСКА и ЦСКА 1948 ще завършат на първите четири места в крайното класиране, само че не може да се ангажира в какъв ред.

„ Балкани (Косово) е доста добър тим и това се видя в шампионата Лига на Конференциите. Срещу Лудогорец те играха доста добре през първото полувреме, само че през второто българският тим доминираше и беше доста по-добър. Според мене, изцяло действително е Лудогорец да вкара три гола на реванша. И мисля, че тимът от Разград ще продължи в идващия кръг “, добави 51-годишният треньор.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР