Крумовград победи с 1:0 ЦСКА 1948 в последния мач от

...
Крумовград победи с 1:0 ЦСКА 1948 в последния мач от
Коментари Харесай

Крумовград нанесе първа загуба на ЦСКА 1948

Крумовград победи с 1:0 ЦСКА 1948 в последния мач от 5-ия кръг на efbet Лига. Единственото попадение вкара синът на треньора на домакините Неманя Миланович – Даниел.

Загубата е първа за алените през сезона в елита. Те станаха вторият водещ тим, паднал от новака в елита. Още в първия кръг първенецът. Любопитно е, че от тези победи са и единствените точки на сините. Те изгубиха другите си три срещи.

ЦСКА 1948 беше доста покрай гол в 12-ата минута. Тогава Божидар Кацаров сбърка и подари топката на Талис, който незабавно стреля. Топката обаче се отби от лявата града.

В 27-ата минута Серкан Юсеин извърши директен свободен удар, а Божидар Кацаров отклони с глава. Реферът Драгомир Драганов се подведе и отсъди дузпа за игра с ръка на Георги Русев. Ситуацията обаче беше преразгледана с ВАР и реферът промени решението си.

В 53-тата минута ЦСКА 1948 имаше голяма доза шанс. Юсеин центрира от корнер, Матей Шимич, отклони с глава, само че топката се отби от дясната греда. После Георги Русев направи два пропуща за алените. Така се стигна до гола за Крумовград. Симеон Петров сбърка и подари топката на Даниел Миланович, а той преодоля Наумов за 1:0.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР