Крумовград надви Етър с 2:1 в двубоя от 31-ия кръг

...
Крумовград надви Етър с 2:1 в двубоя от 31-ия кръг
Коментари Харесай

Крумовград забави празненствата в Етър

Крумовград надделя Етър с 2:1 в дуела от 31-ия кръг на Втора лига и отсрочи празненствата на " болярите " преди съвсем сигурното им промотиране в елита на България.

Първото полувреме предложи относително добър футбол. В шестата минута домакините бяха покрай разкриване на резултата, само че Християн Славков избави мрежата си. Вратарят на Етър съумя да избави мощен изстрел на атакуващия халф Бисер Бонев.

В 19-ата минута Крум Стоянов се озова на чиста позиция в наказателното поле на Крумовград. Ударът на левичаря обаче беше избавен от Благой Макенджиев. В 31-ата минута пристигна и най-чистото състояние за гол до почивката. Димитър Пиргов откри топката с глава след корнер, само че тя се отби в страничната греда.В 52-ата минута Мартин Сораков откри. Домакините започнаха мощно втората част, като вратарят Славков един път трябваше да избива майсторски топката с една ръка. Натискът на Крумовград обаче докара до ново безредие в наказателното поле, където Сораков с хубав удар от воле порази далечния ъгъл - 1:0 за футболистите на Неманя Миланович. След попадението юношата на Славия напряко Танца на гълъба, който бразилците разпространяваха на международното състезание в Катар.

Скоро по-късно Мартин Сораков порази вратата на Етър за повторно. Младият нападател беше изведен на скорост отдясно по офанзивата на домакините. Последва прекрасен изстрел в далечния ъгъл и 2:0 за хората на Неманя Миланович.

В 70-ата минута болярите се върнаха в мача. Цветелин Радев извърши нарушаване против нападателя на гостите Мартин Тошев в пеналтерията и реферът Васил Минев уточни бялата точка. Дузпата беше превърната в гол от 32-годишния изпълнител. Седем-осем минути по-късно Мартин Сораков се размина с хеттрик. Играещият чартърен от Славия в Крумовград нападател се изяви в стила на Лионел Меси пред наказателното поле, където навърза няколко бранители на Етър на малко пространство и шутира, само че Християн Славков реагира чудесно и отби топката.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР