Крум Зарков призова за спешно, извънредно заседание на конгреса, на

...
Крум Зарков призова за спешно, извънредно заседание на конгреса, на
Коментари Харесай

Крум Зарков поиска спешен конгрес за смяна на Нинова


Крум Зарков прикани за незабавно, изключително съвещание на конгреса, на което да бъде заменена лидерката Корнелия Нинова. Предложението той направи в остро сериозно изявление пред аления пленум, на който по-рано министрите на Българска социалистическа партия се регистрираха за активността си през шестте месеца на държавното управление, към този момент в оставка, оповестява „24 часа“.

„Социологическите изследвания демонстрират, че Българска социалистическа партия има запас от гласове, само че той не се крие в хартиената бюлетина, той се крие в смяната на управлението на партията“, съобщи социалистът. По думите му тази смяна доста бързо може да даде резултат.

„Ако не създадем това в този момент незабавно, свиквайки конгрес допустимо най-бързо, в случай че се явим по същия метод със същия началник, на още едни избори, това ще бъде катастрофа“, предвижда Зарков. „Няма никакъв предразсъдък и драматизъм в това“, безапелационен беше той.

И предизвести: „Ние сме в предизборна обстановка. И в случай че сме Национален съвет на Българска социалистическа партия, би трябвало да помислим какво вършим, с цел да може Българска социалистическа партия да се показа по-добре на тези избори предходните, а не по-зле, което е допустимо, макар обществената политика“. Зарков цитира думи на Франклин: „Който избира сигурността пред свободата, губи и двете“.

Останалите членове на пленума си замълчаха и заеха позиция в поддръжка на лидерката Корнелия Нинова и управлението.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР