Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982

...
Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982
Коментари Харесай

Крум Зарков поиска спешен конгрес на БСП за смяна на Нинова


Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г. Той е наследник на журналистката Ана Заркова и на доктор Господин прикани за незабавно, изключително съвещание на конгреса, на което да бъде заменена лидерката Корнелия Нинова. Предложението той направи в остро сериозно изявление пред аления пленум, на който по-рано министрите на Българска социалистическа партия се регистрираха за активността си през шестте месеца на държавното управление, към този момент в оставка, написа " 24 часа ".

" Социологическите изследвания демонстрират, че Българска социалистическа партия има запас от гласове, само че той не се крие в хартиената бюлетина, той се крие в смяната на управлението на партията ", съобщи социалистът. По думите му тази смяна доста бързо може да даде резултат.

" Ако не създадем това в този момент незабавно, свиквайки конгрес допустимо най-бързо, в случай че се явим по същия метод със същия началник, на още едни избори, това ще бъде злополука ", предвижда Зарков. " Няма никакъв предразсъдък и драматизъм в това ", безапелационен беше той.

И предизвести: " Ние сме в предизборна обстановка. И в случай че сме Национален съвет на Българска социалистическа партия, би трябвало да помислим какво вършим, с цел да може Българска социалистическа партия да се показа по-добре на тези избори предходните, а не по-зле, което е допустимо, макар обществената политика ". Зарков цитира думи на Франклин: " Който избира сигурността пред свободата, губи и двете ".

Останалите членове на пленума си замълчаха и заеха позиция в поддръжка на лидерката Корнелия Нинова и управлението. След което перифразира смисъла на цитата през призмата на Българска социалистическа партия. " Който избира комфорта на настоящето си административно положение или скорошното си предопределение, пред бъдещето на партията, скоро ще загуби и двете ".

" Задачата ни би трябвало да бъде - личен дневен ред и да го сложим в центъра на дебата, а не просто да се прикачим към следващата настройка, прикачване, което не е несъмнено ", предизвести той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР