Крум Стоянов е едно от разпознаваемите имена на български футболисти

...
Крум Стоянов е едно от разпознаваемите имена на български футболисти
Коментари Харесай

Крум Стоянов: Балъков преобрази Етър, емоцията в Пловдив беше уникална

Крум Стоянов е едно от разпознаваемите имена на български футболисти в родния ни футбол. Играчът на Етър, минал през тимовете на Славия, Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив), разкри какви са задачите пред отбора от Велико Търново в изявление за Sportal.bg , а също по този начин си спомни дните, прекарани в Пловдив. В града под тепетата крилото остави диря, като завоюва Купата и Суперкупата на България с екипа на Ботев. С " канарчетата " Стоянов записа присъединяване и в евротурнирите. Цел, която той преследва и с екипа на Етър.

Здравей, Круме! Навлизаме във финалната фаза на сезона и Етър има действителен късмет да завоюва квота за Европа, в случай че се показа сполучливо в баражите. Готов ли е тимът да излезе на европейската сцена? Здравей, към този момент сме си сложили за цел да стигнем до баража, даващ право на присъединяване в Лига Европа и в случай че дай Боже това се случи, времето ще покаже дали сме подготвени.
Не беше ли Купата на България по-лесният път за класиране в Европа? Да, по този начин беше. Купата бе по лесният път, даващ право на присъединяване в Европа. Дадохме всичко от себе и мисля, че се представихме сносно, само че шансът не беше на наша страна.
 Етър - ЦСКА-София 1:3 @@@

Отново малко не доближи на Етър да влезе в първата шестица. Съжалявате ли за изпуснатия късмет? Изиграхме доста положителни мачове през цялата година и най-много през втория полусезон. За жал и другите тимове си свършиха добре работата и не успяхме да влезем в първата шестица. Все отново седмото място ни дава по-добра опция за присъединяване в Лига Европа.
Как оценяваш представянето на отбора досега през сезона? Според мен цялата година е позитивна за нас. Отборът играе доста прелъстителен и добър футбол и мисля, че сме един от тимовете, радващ феновете по трибуните.
 Витоша (Бистрица) - Етър (Велико Търново) @@@
Какъв треньор е Красимир Балъков? Успя да направи от Етър тим с високи упоритости и сериозен конкурент на огромните в Първа лига. Красимир Балъков е огромно име както в българския, по този начин и в международния футбол. За нас е чест да имаме подобен човек за треньор. Наистина Етър израсна доста под негово управление и сега е фактор в българския футбол.
Тази година шампионатът е много оспорван и разликата на върха е много скъсена. Как виждаш ти крайното класиране и може ли Лудогорец да бъде детрониран? Да, тази година шампионатът е доста оспорван. Радостно е, че с идването на Любо Пенев ЦСКА направи конкурентоспособен тим. Със мощни Левски и ЦСКА шампионата ще стане много по-интересно. Отборите могат да се опълчват на Лудогорец, което е хубаво за българския футбол, само че отборът от Разград е фактор към този момент дълги години както в България по този начин и в Европа.
 Етър - Левски @@@

Етър разполага с доста качествени задгранични футболисти. Кой би отличил от тях и за какво? Да, имаме положителни задгранични футболисти, които се вписват добре в колектива и се показват отлично. Велко Батрович е един от качествените чужденците в българския футбол, млад с добра скорост и техника.
Ще те върна към времето, когато игра за Ботев (Пд), с който завоюва Купата и Суперкупата на България, а също по този начин записа присъединяване в квалификационните кръгове на Лига Европа. Продължаваш ли да следиш тима? Да, естествено, това са незабравими моменти за мен. Купа, Суперкупа, Лига Европа... Феновете бяха страхотни, а стадионът беше цялостен. Емоцията беше неповторима. Ботев е доста добър тим с доста положителни футболисти и доста добър млад треньор в лицето на Николай Киров, който виждаме, че реализира много положителни резултати в България и Европа.

Любопитен факт е, че преминаваш в Ботев от градския противник Локомотив. Как се стигна до този трансфер? Стигна се до този трансфер, откакто не се разбрахме с Локо. Имаше още 2-3 тима, които проявяваха интерес към мен, само че най-настоятелни бяха от Ботев и по този начин се стигна до прекосяване. Въпреки всичко желая да кажа, че изкарах страхотни две години и половина в Пловдив, изпълнени с незабравими страсти.
С кой от старите ти съотборници в Пловдив поддържаш контакт? С всички съм в положителни връзки и оставих много другари в Пловдив.
 Ботев (Пловдив) - Бейтар (Йерусалим) 4:0 @@@

Как обичаш да прекарваш свободното си време? Обичам да извозвам времето си с обичаните ми хора, с дребната ми дъщеричка Стефани и моята половинка Нели. Също по този начин и с чичо ми Пламен Крумов, който е някогашен футболист на Черноморец (Бургас), Нафтекс и Ботев. Всеки свободен ден той ми дава изключителни препоръки за представянето ми на терена. Обичам да извозвам свободното си време с моето семейство.
Искаш ли да кажеш нещо на почитателите на Етър? Искам да им кажа, че ни предстоят извънредно значими мачове. Нека продължат да ни поддържат по този начин, както са го правили постоянно, тъй като ще ни е нужна тяхната поддръжка.

Първа лига 3 кръг, понеделник 15 април  Витоша (Бистрица) 3:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР