Крум Савов е свалил жена си Мая с най-изтъркания си

...
Крум Савов е свалил жена си Мая с най-изтъркания си
Коментари Харесай

Крум Савов свалил жена си с изтъркани номер, на който другите не се вързали

Крум Савов е свалил жена си Мая с най-изтъркания си номер, на който другите не се вързали. Това излиза наяве от мнения на тв фенове след присъединяване на брачната половинка в шоуто на Нова тв „ Черешката на тортата ” преди няколко седмици.
Мая Савова с носталгия се върна обратно в годините, когато за първи път срещнала мъжа си Крум. Спортният публицист постоянно е разказвал, че се е влюбил в нея от пръв взор. Самата Мая твърди, че даже не го е забелязала в аптеката, в която той си я харесал. Когато си тръгнала, хукнал да я преследва. Своеобразната криеница траяла няколко километра. Накрая я спрял и почнал да я увещава да излязат дружно, като й оповестил незабавно, че ще се ожени за нея. Тя известно време се дърпала, само че в последна в действителност се оженили и през днешния ден имат две деца.

Историята звучи сантиментално, само че се оказва, че не се е случила единствено един път с тогавашния плейбой, за който се твърди, че е вкарал в малкия екран доста от любовниците си от времето преди Мая. Двамата имат 16 години разлика във възрастта, тъй че водещият много е вършал, преди да се задоми. И май му е било процедура да преследва дамите. Ето какво показа неотдавна на формалната страница на „ Черешката ” една от някогашните тръпки на Савов. „ И ние по този начин се запознахме с Крум Савов – след несъмнено гонене по „ Московска ”, където се намира Централен държавен списък, в който работех ”, споделя тя, като прецизира, че случката е от преди запознанството на Крум със брачната половинка му. Тогавашната звезда бил толкоз съдбоносен в ухажването си, че подал в архива молба за информация, от каквато нямал никаква потребност. Направил го единствено с цел да има мотив да се запознае с дамата, която си бил набелязал. „ Ако не вярвате, проверете, има подадена фиктивна молба от него за архивна информация, която си пазехме като занимателен спомен там ”, споделя дамата.

В средите на водещите се описват митове за опита на Крум с дамите. След като обаче Мая влиза в живота му, той внезапно поставя точка на ергенските си осъществявания. Самата тя имала връзка, когато го срещнала. Звездата обаче бил толкоз настойчив в желанието си да я с нея, че я предиздвикал да се раздели с тогавашния си сътрудник. По това време Крум е началник на спорта в Нова тв. Както доста от останалите дами, с които е бил, той не пропуща да постави и Мая пред камерите. Тя твърди, че е имала известни съмнения, не се чувствала добре в тв студиото, само че поради него се навила да продължи. Убедил я, че ще е „ луда ”, в случай че се откаже.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР