Крум и Момчил с огнени брюнетки, близките им ги навиват

...
Крум и Момчил с огнени брюнетки, близките им ги навиват
Коментари Харесай

Секси гаджета надъхват мачовци в „Игри на волята“

Крум и Момчил с огнени брюнетки, околните им ги навиват за женитба и деца. Мачовците Крум и Момчил от " Игри на волята " имат своето скрито оръжие. Това са дългогодишни им половинки, които ги поддържат и надъхват преди и по време на борбите, а и след края на фотосите на формата край Царево.

Момчил и Боряна са дружно отдавна и околните им към този момент нямат самообладание двамата да се врекат във безконечна честност пред олтара. Момчил е на 25 години и по специалност е софтуерен инженер. Завършил е бакалавърска степен в Китай. Отива там, без да знае езика, и го научава самичък. Завършва трети по триумф. Има научни изявления и става трети на Световната купа по физика в Китай. Спортува всеки ден и се занимава с жиу-жицу. Обича реда. И половинката си Боряна.
 Крум и Габриела са влюбени Крум и Габриела са влюбени  Мацката на футболния арбитър е секси Мацката на футболния арбитър е секси
При спортния арбитър Крум обстановката не е по-различна. Здравенякът е бясно влюбен в своята огнена Габриела, с която обича да споделя както разходките в планината, по този начин и спортните занимания и тренировки.

Крум Апостолов също е на 25 години, от Куклен. Той е професионален футболен арбитър в Трета лига и някогашен футболист. Определя се като доста упорит и като добър водач. За своя най-голяма уязвимост намира своята несдържаност и припряност.

Участието на двамата в шоуто е на приливи и отливи. Момчил загуби неотдавна основна борба и се озова като " военнопленник " в женското племе на " Амазонките " в най-нежеланото за участниците място край реката. Там към този момент го чакаха паметният бодигард Гатьо и здравенякът Цецо.
 Момчил и Боряна имат дългогодишна връзка Момчил и Боряна имат дългогодишна връзка
В същата борба, в която трябваше да се балансира кол върху главата с сложена фигура в неговия край, Момчил се изправи точно против Крум и Ива от " Амазонките ". Единствената дама, която от седмици гладува и мизерства в най-лошите условия, устоя повече от 40 минути, без да изпусне пръта. Първи се съобщи Момчил, а малко след него и Крум. Но Крум отърва кожата, откакто Ива избра да плени Момчил при своето племе.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР