Крум е на 10 години, но вече е присъствал на

...
Крум е на 10 години, но вече е присъствал на
Коментари Харесай

Две деца на 10 и 11 г. пътуваха 15 часа, за да гледат ЦСКА - София, ето за какво мечтаят те и останалите фенове в Белек

Крум е на 10 години, само че към този момент е участвал на над 130 мача на обичания си “червен ” тим. Той и неговият другар - 11-годишният Алекс, са пътували 14 часа, с цел да гледат онлайн първите три на ЦСКА - София в Белек. Разбира се те не са пристигнали сами в Турция, а с техните родители, също огромни последователи на ЦСКА. И двете момчета упражняват в школата на Металик (Сопот), само че мечтаят да играят с “червения ” екип. На едното момче любим е Иван Турицов, а на другото - Митко Евтимов.
 Турицов: Всички сме семейство, нямаме една звезда Турицов: Всички сме семейство, нямаме една звезда
“Уча историята на ЦСКА и съвсем я зная ”, похвали се Крум пред камерата на Sportal.bg . Момчето е толкоз буен ентусиаст, че играчите на ЦСКА - София го дефинират за “Фен №1 на отбора ”.

Как ще отпразнуват купата, в случай че ЦСКА - София я завоюва? “Ще я отпразнуваме със заря, фойерверки, с всичко ”, споделя Алекс. “Ще помолим футболистите да ни вкарат на терена и ние да пипнем купата ”, добавя Крум.

“Пътувахме към 14-15 часа, само че това няма значение. ЦСКА играе. Тук сме от Сопот, Карлово, Харманли, Хасково. Отборът ще надгради и чакаме 32-ата купа след толкоз години. И нека тези футболисти станат като Якимов, Жеков, Ицо Стоичков, Любо Пенев. Има какво да се желае. Ако желаеме да станем първенци, би трябвало да се надгражда. Трябва да настигнем Лудогорец.

Саша Илич направи колектив, тъй като тази усмивка, която я има на тренировките, не сме я виждали последните една-две години. Футболистите играят с хъс и предпочитание. Единственото, което би трябвало, е да надградят и да вземем толкоз предстоящата 32-ра шампионска купа. Защото я заслужаваме всички - футболисти, треньори и ние, почитателите. А и децата - те не са виждали купа ”, приказват с жар и вяра пред нашата камера родителите на Крум и Алекс, а и всички ентусиасти, които са се събрали от разнообразни краища на България, с цел да поддържат.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР