Круизните компании започнаха да изключват Амстердам от своите маршрути заради

...
Круизните компании започнаха да изключват Амстердам от своите маршрути заради
Коментари Харесай

Круизните кораби вече изключват Амстердам от маршрута си

Круизните компании започнаха да изключват Амстердам от своите направления поради прелюдия от градските управляващи спомагателен туристически налог, оповестява профилирания уебсайт " ЕвроПулс ".

Транзитните пътешественици, които не остават да нощуват нито ден в хотелите на града, в този момент са длъжни да заплатят осем евро градски налог. Круизните компании не желаят да покриват за своя сметка тази сума, нито да усилват цената на към този момент продадените по-рано туристически пакети.

Един от разновидностите, които оферират тези компании, е двудневен престой в пристанището на Ротердам и превозването от там на туристите с рейсове до Амстердам.

Припомняме, с цел да понижат туристическото натоварване на града и неговите поданици, управляващите на Амстердам възнамеряват да забранят притежатели на жилища да ги отдават чартърен на туристи онлайн. А от 2020 година предлагането на стаи по системата Bed & breakfast ще може да става единствено след приемането на специфичен лиценз. Освен това, към този момент задграничните туристите ще би трябвало да имат особено позволение за групови разходки из квартала на алените фенери.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР