Крой Бирман вярва, че отчуждената му съпруга, Ким Золчиак, иска

...
Крой Бирман вярва, че отчуждената му съпруга, Ким Золчиак, иска
Коментари Харесай

Крой Бирман отрича твърдението на „параноичния“ Ким Золчиак, че издава информация на пресата, твърди, че стипцата на „RHOA“ има какво да крие: източник

Крой Бирман има вяра, че отчуждената му брачна половинка, Ким Золчиак, желае заповед за дискретност на фона на настоящата им противоречив бракоразвод, с цел да резервира личните си скелети в килера.

„ Крой няма безусловно нищо за криене в тези бракоразводни процедури и документи “, сподели източник извънредно пред Page Six Wednesday.

Източникът твърди, че възпитаничката на „ Истинските съпруги от Атланта “, 45, „ прави доста и не желае обществеността да знае за това. “

Съобщава се, че Золчиак твърди в скорошни правосъдни документи, че Бирман е изпуснал информация в пресата и го упрекна, че неуместните анекдоти за техния живот са станали обществени. Тя обаче не посочи какви детайлности.

Нашият вътрешен човек споделя, че тези обвинявания се дължат на „ параноята “ на Zolciak, обвинявайки някогашната „ стопанка “, че е тази, която е пуснала неприятна информация.

„ Тя обича да прожектира. Това е егоизъм “, прибавя източникът.

Казаха ни, че Biermann е подал заявление за отменяне на молбата за повер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР