Кротналият се в телевизионното шоу „Мармалад” актьор Иво Аръков напоследък

...
Кротналият се в телевизионното шоу „Мармалад” актьор Иво Аръков напоследък
Коментари Харесай

48-годишна лелка прибра Иво Аръков след години нещастна любов

Кротналият се в телевизионното шоу „ Мармалад” артист Иво Аръков в последно време е с напълно изменен външен тип.
Левентът от Белослав заряза ексцентричните облекла и прически и се движи безпрепятствено избръснат и подстриган съвсем като млад предприемач. Завоят се дължи на новата му любовна тръпка – 48-годишна столична юристка, написа „ Таблоид “.
Попрецъфтялата дама се срещнала с бившето гадже на Мика Стоичкова преди 3 месеца, а ролята на сватовница изиграла колежката на Иво от Би Ти Ви Радост Драганова. Синеоката водеща карала преди две десетилетия стаж в адвокатската фирма на по-възрастната дама и двете останали приятелки до през днешния ден. Новата тръпка на Аръков е нотариус в столичния квартал „ Младост” и разполага със забележителни финансови средства. Двете й пораснали дъщери са студентки в Англия, тя даже разполага с персонален водач и живее в необятен апартамент на седемцифрена стойност наоколо до постройката на Българска национална телевизия.
Разбира се, забежката на Аръков не е останала незабелязана от сътрудниците му в Би Ти Ви. Телевизионерите без никакви терзания го назовават в лицето Еманюел, по алюзия с френския президент Макрон, чиято брачна половинка е четвърт век по-възрастна от него. Иво гневно защитавал избора си и твърдял, че е доста по-добре да си с улегнала жена, в сравнение с с някоя 20-ина годишна хитруша, която няма визия какво ще желае на идващия ден. Актьорът изтъквал фиаското в връзките си с дъщерята на Христо Стоичков като главен мотив да се насочи към по-сбръчкана плът.
Злите езици шушукат, че Аръков е освен ухажор, само че и момче за всичко на опитната юристка – готви й, грижи се за автомобила и дрешника й. Приятели на Иво обаче настояват, че отношението му към лелята не се дължи на меркантилност. Чувствителният артист постоянно се хвърлял във връзките си със страховит възторг и себераздаване и затова постоянно си пател.
Иначе Аръков в последно време свети и в сериала „ Скъпи наследници”. Екранният му воин Калин е дясната ръка на Георги, който пък се играе от сътрудника му Михаил Билалов. Двамата измислят проект, посредством който да съумеят да се доберат до най-апетитните места в Бели Вит и по този начин да натрупат положение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР