Кроткият, мил и възпитан Ивайло Цветков - Нойзи показа другото

...
Кроткият, мил и възпитан Ивайло Цветков - Нойзи показа другото
Коментари Харесай

Нойзи бесен на Мария: По корем ще ми лази, когато ме види с друга! (ВИЖ ПОТРЕСА)

Кроткият, благ и учтив Ивайло Цветков - Нойзи сподели другото си лице, което няма нищо общо с " представителното ". След като Мария Игнатова го заряза и даже показа това в мрежата - припомняме, че преди дни тя написа многозначително, че който е леден и предава любовта на колегата си, ще си заплаща цената... по-късно Нойзито откачил. От яд и от гняв.

Това разкриха близки до обкръжението му хора, които описаха, че Цветков се е натряскал като казак (е, това не е вест, а при него е по-скоро спорт) и е почнал да бълва гневни нелепости на кг.

Нойзи се считал за популярен един тип и бил уверен, че никоя жена през живота му не е в положение да го зареже. Обикновено алените картони ги раздавал той. Затова, когато брачната половинка му го натирила и от къщата си, в която добре се ширеше и мързелуваше, псевдо интелектуалецът не бил на себе си.

" Хаха, по този начин ли?! Нека да пишат и приказват, каквото желаят, а Мария да си има вяра. По стомах ще ми лази, когато ме види с друга и това ще стане доста скоро. Ей ги на - на опашка чакат ", " непретенциозно " обяснявал почерпеният Нойзи пред другари в столично заведение преди ден.

Разбира се, всички сме прелюбопитни да забележим тази бленувана от него " опашка ", само че ще се задоволим и с " новата " му жена.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР