Кротък, ухилен и вечно възпитан - най-вече с бившите си

...
Кротък, ухилен и вечно възпитан - най-вече с бившите си
Коментари Харесай

Не го е правил досега! Джизъса избухна и попиля съпругата си Полина! (двамата още нямат развод)

Кротък, усмихнат и постоянно учтив - най-много с някогашните си дами. Такъв беше, най-малко до през днешния ден, Благой Георгиев. С колкото и дами да е бил, той оставаше безапелационен, че след края на връзките няма да каже и една неприятна дума против гадже или брачна половинка. Не, че не можел и нямало какво, само че не било кавалерски...

Е, нервите на Джизъса също знаят лимит и очевидно в тази ситуация с втората му законна брачна половинка не устояха. Помним, че преди дни Полина Спасова обществено упрекна Благой, че протака делото по развода, което би трябвало да е на 21 юни и още не е подписал документите.

Тя съобщи в мрежата, че не знае какво му става и за какво прави по този начин, като даже се прокраднаха нотки на съмнение, че Георгиев не желае да се разведе с нея. Това по този начин разсмя футболиста, че той безусловно попилял Поли пред приятели.

" Тая естествена ли е?! Още преди да се оженим знаех, че не е доста мощна в акъла, само че такива простотии не съм очаквал. Имам момиче, което коства милиони пъти повече от нея, във всяко едно отношение, та
Всичко за Вашата сватба
няма да желая да се разведа - хахаха, смях! Но този път ще стане, когато аз кажа. Както тя го направи в Доминикана ", отсякъл Благо.

Явно още го държи гнева от метода, по който Спасова му изиска бракоразвод, до момента в който беше в Сървайвър. А момичето, за което приказва, е щерката на Ванко 1 - готината Ивана Главчева.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg