Кротък, ухилен и вечно възпитан - най-вече с бившите си

...
Кротък, ухилен и вечно възпитан - най-вече с бившите си
Коментари Харесай

Не го е правил досега! Джизъса избухна и попиля съпругата си Полина! (двамата още нямат развод)

Кротък, усмихнат и постоянно учтив - най-много с някогашните си дами. Такъв беше, най-малко до през днешния ден, Благой Георгиев. С колкото и дами да е бил, той оставаше безапелационен, че след края на връзките няма да каже и една неприятна дума против гадже или брачна половинка. Не, че не можел и нямало какво, само че не било кавалерски...

Е, нервите на Джизъса също знаят лимит и очевидно в тази ситуация с втората му законна брачна половинка не устояха. Помним, че преди дни Полина Спасова обществено упрекна Благой, че протака делото по развода, което би трябвало да е на 21 юни и още не е подписал документите.

Тя съобщи в мрежата, че не знае какво му става и за какво прави по този начин, като даже се прокраднаха нотки на съмнение, че Георгиев не желае да се разведе с нея. Това по този начин разсмя футболиста, че той безусловно попилял Поли пред приятели.

" Тая естествена ли е?! Още преди да се оженим знаех, че не е доста мощна в акъла, само че такива простотии не съм очаквал. Имам момиче, което коства милиони пъти повече от нея, във всяко едно отношение, та няма да желая да се разведа - хахаха, смях! Но този път ще стане, когато аз кажа. Както тя го направи в Доминикана ", отсякъл Благо.

Явно още го държи гнева от метода, по който Спасова му изиска бракоразвод, до момента в който беше в Сървайвър. А момичето, за което приказва, е щерката на Ванко 1 - готината Ивана Главчева.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР