/КРОСС/ Битката в парламента не ние я загубихме, а демокрацията.

...
/КРОСС/ Битката в парламента не ние я загубихме, а демокрацията.
Коментари Харесай

Таско Ерменков: Битката в парламента не ние я загубихме, а демокрацията

/КРОСС/ „ Битката в Народното събрание не ние я загубихме, а демокрацията. ” това сподели в изявление за предаването „ Денят стартира с Георги Любенов ” по Българска национална телевизия Таско Ерменков от Българска социалистическа партия.

„ Да се надяваме, че с напъните на омбудсмана, на президента и на тези депутати, за които демокрацията е преди всичко, а не партийната дисциплинираност и далаверата, ще поддържат ветото на президента, в случай че той го наложи, и в България ще се възвърне естественият, либерален метод за водене на избори ”, добави той. Ерменков разяснява машинното гласоподаване.

По думите му, това гласоподаване би понижило вероятността от подправяне на изборите и би понижило недействителните гласове. По въпроса за преференциалното гласоподаване, Ерменков сподели: „ Преференциите, освен механически, само че и на практика няма да могат да се употребяват ”.

Той е на мнение, че Движение за права и свободи е сянката на властта и поддържа ГЕРБ в основни моменти, като за образец даде гласуването за бюджета и за Изборния кодекс. Относно желанието на „ АБВ ” за коалиция с Българска социалистическа партия, Ерменков изрази мнение, че този въпрос ще бъде разискван на днешния пленум на Българска социалистическа партия.

„ Всеки, който ще докара до обединяване на леви партии въз основата не на математика, а на правила, е добре пристигнал при нас ”, сподели още Таско Ерменков.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР