Кризите в момента не се управляват, те са оставени на

...
Кризите в момента не се управляват, те са оставени на
Коментари Харесай

Деница Сачева: ДБ трябва да определят на кой партньор биха разчитали повече - на БСП или на ГЕРБ

" Кризите сега не се ръководят, те са оставени на автопилот.... По-добре да вървим към избори, с цел да се търсят съдружните формули за последващо ръководство ". Това съобщи пред БНР депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева, някогашен министър на труда и обществената политика.

Тя добави, че каквито и да са управническите обединения и формулите им, борбата с корупцията би трябвало да остане приоритет за всички партии. " Скандалите и раздорите в ръководещата коалиция не са на кардинална основа и за нас не е изненада, че те провалиха мандата за това да създадат държавно управление ", разяснява още тя.

Сачева акцентира изрично, че ГЕРБ ще върне незабавно проучвателния мандат, когато им бъде връчен от президента. По думите ѝ 22-та закона, свързани с приемане на средствата от Плана за възобновяване, " не са част от програмата на Народното събрание, тъй като не са импортирани там ".

" С партиите, които имат ясна евро-атлантическа ориентировка, за нас не е проблем да седнем и да приказваме по съответни цели. Притеснително е това, че " Демократична България " непрестанно търси партньорството на Българска социалистическа партия, даже на последните избори в Нова Загора се явиха в коалиция с Българска социалистическа партия. Това слага под подозрение защо приказваме ", сподели националният представител от ГЕРБ-СДС.

Тя добави, че " Демократична България би трябвало да дефинират за себе си на кой сътрудник биха разчитали повече - на Българска социалистическа партия, която идеологически, най-малко на доктрина би трябвало да е друга от Демократична България, или на ГЕРБ, които са посочили ясна ориентировка към западната народна власт ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР