Кризите в България не могат да се решават поотделно, нито

...
Кризите в България не могат да се решават поотделно, нито
Коментари Харесай

ДПС обяви пред президента, че е готово за избори

Кризите в България не могат да се вземат решение поотделно , нито единствено от една политическа мощ. Така посрещна представители на Движение за права и свободи президентът Румен Радев на съвещания за сформиране на кабинет на " Дондуков " 2. Пред президента се явиха водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, Хамид Хамид, Станислав Анастасов и Ахмед Ахмедов.

Припомняме, че преди този момент на съвещания при президента, а първите по ред, като се аргументираха, че сега са съсредоточени в актуализацията на бюджета.. Така от четирите най-големи парламентарни партии първата и четвъртата през днешния ден няма да беседват с президента.
 Румен Радев форсира консултациите за кабинет
Румен Радев форсира консултациите за кабинет

Минути откакто Кирил Петков внесе публично оставката

Радев разяснява, че партията има отговорно отношение за етническия мир. " Винаги сте апелирали за разговор, само че България чака поредни старания от всички политически партии. Надяваме се, че партията осъзнава високия залог и упованията на всички гласоподаватели ", сподели той.

Държавният глава изиска време и старания от партиите и депутатите и виновна работа на Народното събрание до края на годината. Президентът изиска партиите да влязат в конструктивен разговор.

Мустафа Карадайъ проучва работата на обединението в Народното събрание. " Последната коалиция не бе учредена на база полезности, политики, а на отричане, а активността й - на лъжата ", сподели той. Според Движение за права и свободи към този момент " има сполучлив избор на съмнение към проваленото държавно управление, то отказвало да има разговор сред ръководещи и коалиция, както и отвод от разговор в ръководещото болшинство ". " Не може да се откри решение на рецесиите по този метод ", сподели Мустафа Карадайъ. Той уточни, че новата коалиция се нарекла " смяна ", а тези, " които по легален метод търсили път към господство на закона, наричали " мафия и задкулисие ".

" Движение за права и свободи са на плоскостта господство на правото, с цел да има излаз от рецесиите - възобновяване на демокрацията и върховенството на закона би трябвало да се случат посредством разговор ", сподели той.
 Под 10% от българите дават късмет на третия мандат
Под 10% от българите дават късмет на третия мандат

Над половината интервюирани не считат, че ползите ни са регистрирани при Френското предложение

Относно Плана за възобновяване и развиване Движение за права и свободи подлага на критика, че в останалите европейски страни усвояването на средствата е почнало.

" В това Народно събрание мъчно може да се откри оня разговор , който да създаде хомогенно болшинство, с цел да има евроатлантическо ръководство в България ", сподели Карадайъ. Той уточни, че би трябвало още веднъж да се извърнат към гласоподавателите и в идващия парламент да се влезе с полезности, цели и оферти за цели на страната. На Движение за права и свободи цели са - енергийна и продоволствена сигурност и самостоятелност.

Припомняме, тази заран от Министерския съвет с пощальон в Народното събрание бе на кабинета, воден от Кирил Петков. Оставката бе предстоящо решение откакто на, гласуван в 47-ото национално заседание. Искането за избор на съмнение бе на и икономическата политика. продължиха над 8 часа.

Преди това водачът на министрите си от държавното управление.
 Къде е Кирил Петков, питат от ГЕРБ
Къде е Кирил Петков, питат от ГЕРБ

Христо Гаджев пита за посещаване в Анкара

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР