Кризата в Украйна беше създадена от Русия и до момента

...
Кризата в Украйна беше създадена от Русия и до момента
Коментари Харесай

Проф. Чуков: Черно море може да се превърне в център на конфликта Русия-НАТО

Кризата в Украйна беше основана от Русия и досега е добре ръководена от Москва. Това съобщи в ефира на БТВ специалистът по Близкия изток проф. Владимир Чуков. По думите му сега Москва е огромният печеливш.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 76
„ Има три пласта – първият е, че Русия накара светът да приказва за Украйна, а не за Тайван. Ако погледнете американския боен бюджет – беше ориентиран напълно към Азия и Китай, до момента в който Русия не сподели: „ Трябва да гледате нас “. Второ – доста мощна готовност на обществата в страни, които бяха в тъй наречените „ руска зона “ и имат благосклонности към Русия. Третият – цените на енергоносителите “, изясни специалистът.

Според него струпаните над 100 хиляди съветски бойци на границата с Украйна са там, тъй като Москва се усеща мощна. Той уточни, че българската позиция по проблема е съответна, само че българската войска е на 67 място по боеспособност в света след армии на Казахстан и Бангладеш. 

„ Трябва да се подсигурява енергийната сигурност на България – 97% ние подвластен от „ Газпром. България няма по какъв начин да взе участие в бойни дейности “, посочи специалистът и добави, че може да Черно море да се трансформира в център на спора.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 76  Съединени американски щати и техни съдружници разискват разполагането на спомагателни сили в Източна Европа Съединени американски щати и техни съдружници разискват разполагането на спомагателни сили в Източна Европа  Посланикът ни в НАТО: Ситуацията би трябвало да се развие по кротичък път Посланикът ни в НАТО: Ситуацията би трябвало да се развие по кротичък път  Чешкото държавно управление утвърди подаяние на артилерийски муниции за Украйна Чешкото държавно управление утвърди подаяние на артилерийски муниции за Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР