Кризата в Олимпик Марсилия продължава с пълна сила. „Марсилци“ така

...
Кризата в Олимпик Марсилия продължава с пълна сила. „Марсилци“ така
Коментари Харесай

Тежък вътрешен конфликт раздира Олимпик Марсилия

Кризата в Олимпик Марсилия продължава с цялостна мощ. „ Марсилци “ по този начин и не могат да намерят правилния път през новата година и възпитаниците на Андре Вилаш-Боаш се показват все по-разочароващо. Шестото място в Лига 1 тормози почитатели и ръководители, само че наподобява, че в ОМ си имат други проблеми.

Две от огромните звезди на френския клуб Димитри Пайе и Флориан Товен несъмнено не изпитват кой знае какъв брой положителни усеща един към различен. Точно тези двама футболисти би трябвало да бъдат огромните водачи на тима, само че за спор сред тях призна и самият Вилаш-Боаш.

„ Мога единствено да ви кажа, че те в никакъв случай няма да си разрешат да пътуват дружно. Сигурен съм, че, когато сезонът свърши те няма да бъдат на отмора и да си беседват другарски ", разкри наставникът.

По информации на френските медии, разликите сред двете огромни звезди на френския гранд са непреодолими и това е една от главните аргументи за рецесията в състава от „ Велодром “.

Все отново Олимпик Марсилия ще се надява на ново начало и на първи триумф през 2021 година против Рен в съботната вечер.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР