Кризата в Олимпиакос продължава. Гръцкият гранд записа нов разочароващ резултат,

...
Кризата в Олимпиакос продължава. Гръцкият гранд записа нов разочароващ резултат,
Коментари Харесай

Дебютният гол на Хамес Родригес не спаси Олимпиакос срещу ПАОК

Кризата в Олимпиакос продължава. Гръцкият гранд записа нов разочароващ резултат, този път в локалното състезание. Снощи отборът на Мичел загуби с 1:2 дербито против ПАОК и има единствено 2 победи в последните си 9 публични мача, като заема 5-о място в класирането. Хамес Родригес означи първия си гол за тима от Пирея, само че той не стигна даже за точка.

ПАОК дойде на " Георгиос Караискакис " след три следващи мача без победа. " Черно-белите " обаче взеха ранен задатък след автогол на Сократис Папастатопулос. Бившият защитник на Борусия (Дортмунд) и Арсенал опита да почисти топката след центриране от корнер в 8-ата минута, само че вместо това я прати в личната си врата.

Последва сериозен напън на домакините, а ПАОК разчиташе на епизодични контраатаки. В 37-ата минута Олег Реабчюк центрира от левия фланг, а Хамес се извиси в наказателното поле и с глава вкара за 1:1. Колумбиецът изрази бурно насладата си, а преди почивката можеше да се разпише още един път, само че Доминик Котарски отрази удара му.

В 56-ата минута Лефтерис Лирацис подаде на Халед Нарей и голмайсторът на ПАОК от началото на сезона простреля Константинос Цолакис с единствения прецизен удара на " черно-белите " в целия мач. Юсеф Ел Араби размени някогашния нападател на Левски Гари Родригес за Олимпиакос, а в игра се появи и ветеранът Матийо Валбуена, само че домакините по този начин и не съумяха да се доберат най-малко до тъждество.

Независимо от успеха, след мача наставникът на ПАОК Разван Луческу беше гневен от някои съдийски отсъждания. Неговият тим е 4-и в класирането с 15 точки, а водач с цялостен актив от 24 точки е Панатинайкос. Топ 3 допълват АЕК и Волос. Ламия на Иван Горанов е на 10-а позиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР