Кризата в Милан продължи с нова загуба от Интер. “Росонерите

...
Кризата в Милан продължи с нова загуба от Интер. “Росонерите
Коментари Харесай

Пиоли не съжалява, че е оставил Леао на пейката

Кризата в Милан продължи с нова загуба от Интер. “Росонерите ” към този момент са над 5 точки зад градския си противник, а старши треньорът Стефано Пиоли съобщи, че не съжалява за взетите от него тактически решения, като да вземем за пример оставянето на Рафаел Леао измежду запасите. 

“Ясно е, че искахме да имаме повече непоклатимост в отбрана. Не се отбранявахме неприятно, само че сбъркахме много пасове, което ни попречи да създадем рискови контраатаки. Отново получихме гол сед статично състояние, другояче работихме доста крепко по терена. Определено след почивката бяхме по-опасни в предни позиции, преди този момент не създадохме съвсем нищо ”, показа Пиоли. 

“В никакъв случай не сме желали единствено да се пазиме, само че мъчно преодолявахме пресата на Интер. Убеден съм че в случай че бяхме играли по-офанзивно, щяхме да имаме още повече проблеми. Понякога просто има моменти, в които би трябвало да потърсиш друг метод, с цел да увеличиш възможностите си за позитивен резултат ”, изясни Пиоли. 
 Доминирахме напълно, удовлетворен е Индзаги Доминирахме напълно, удовлетворен е Индзаги
“Рафа Леао би трябвало да работи повече, да е по-активен от самото начало на мачовете. Днес желаех да играем с двама нападатели близо един до различен, само че не се получи мнго добре. Не скърбя, тъй като съм сигурен, че това беше вярното решение. Нормално е загубите да лишават от увереността ни. Все още не сме умел тим. Няколко от момчетата не са в добра кондиция. Загубата в дербито няма по какъв начин да помогне за повдигането на морала ни, само че най-малко видях известна непоклатимост и увереност, които ще ни върнат на познатото равнище ”, добави още треньорът на Милан.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР