Кризата с контузии в Манчестър Юнайтед се влоши, като Рафаел

...
Кризата с контузии в Манчестър Юнайтед се влоши, като Рафаел
Коментари Харесай

Кризата с контузии в Манчестър Юнайтед се влошава, тъй като Ерик тен Хаг потвърждава троен удар след загубата на Челси

Кризата с травми в Манчестър Юнайтед се утежни, като Рафаел Варан, Джони Еванс и Каземиро носят проблеми след сърцераздирателната загуба от Челси.

Варан и Еванс бяха оценени като годни да играят на Стамфорд Бридж, откакто преди този момент бяха отвън игра. Французинът стартира дружно с Хари Магуайър като централен бранител, само че трябваше да излезе на почивката.

Той беше сменен от Евънс, макар че самият ирландец бе заставен да напусне с травма единствено след 21 минути. Това докара до въвеждането на младия Уили Камбвала, който остана до края на добавеното време.

Проблемите на Юнайтед не свършиха дотук, като Каземиро трябваше да напусне 15 минути до края на мача. Шефът Ерик загар Хаг в този момент е в разгара на цялостна рецесия, като Виктор Линделоф и Лисандро Мартинез към този момент са в стаята за лекуване.

Холандецът в този момент приготвя тима си за гостуването на водача във Висшата лига Ливърпул в неделя. Той оплака обстоятелството, че Юнайтед загуби трима старши играчи в толкоз бърза почитател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР