Кризата с контузените играчи на продължава. За двубоя с в

...
Кризата с контузените играчи на продължава. За двубоя с в
Коментари Харесай

Кризата в Реал продължава

Кризата с контузените играчи на продължава. За дуела с в понеделник не се чака нито един от главните играчи, които са с контузия, да се завърнат.

Девет футболисти, на които се разчита, са с травми. Капитанът,,,, Дани Карвахал,, Феде Валверде, и не са разполагаем на. Наставникът ще би трябвало да комплектова състава с останалите играчи от първия тим, а на пейката да са юноши на клуба.

Our first training session in preparation for Monday's match vs Real Sociedad has ended.

9 players will be out due to injury: Benzema, Hazard, Valverde, Marcelo, Odriozola, Militão, Rodrygo, Carvajal, and Ramos.
— Real Madrid Central (@Central4Madrid)
Изборът на Зидан не е огромен и тимът, който ще излезе против Реал Сосиедад, значително е явен. В отбрана ще бъдат Васкес, Варан, Начо и Менди, халфовата линия е в лицето на Кроос, и Модрич. В атакуващ проект един от четиримата сред, Диас, Асенсио и Винисиус ще остане запаса.

Въпреки проблеми, Реал съумява да се оправи чудесно в последно време. " Белите " са в серия от пет следващи победи във всички шампионати, а в последните си четири мача не са позволили гол. През седмицата те завоюваха с 1:0 гостуването си на в първи мач от осминафиналите на Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР