Кризата с авариите на отоплителните системи в редица градове в

...
Кризата с авариите на отоплителните системи в редица градове в
Коментари Харесай

Карма: Стратегическият команден пункт на ракетните войски край Москва е оставен без отопление

Кризата с повредите на отоплителните системи в редица градове наоколо до Москва се разраства . Проблемът е достигнал даже до стратегическия команден център на ракетните войски, разкри съветският телеграмен канал ВЧК-ОГПУ, базирайки се на свои източници.

" Смущенията в отоплението доближиха Балашиха, като локалните управляващи се оплакват от спирания на електрозахранването и токови удари, които са довели до прекъсване на работата на газовите котли в котелните. Жителите на Балашиха са почнали да мръзнат. Вчера ред на мръзненето пристигна и до проспериращата Рубльовка, няколко ЖК и села в региона на Ромашково седяха без светлина и отопление в продължение на 8 часа ", - се показва в известието.

Според телеграмния канал " високопоставени и заможни поданици " на елитното направление Рубльовка са се обадили на всички началници на Московска област и са постигнали обновяване на топлоподаването. Междувременно военните обекти в района също са останали без отопление.

" В Солнечногорск половината град е без отопление , а фамилиите на военните специфични елементи мръзнат. Тимоново и база Солнечногорск 7 също мръзнат, това е боен град, който се обслужва от командния пункт, по този начин наречения " Квадрат ", тук непрекъснато дежури планът на Системата за предизвестие за ракетно нахлуване, тук постъпва цялата информация от наземните и галактическите ешелони на Противовъздушна отбрана и тук се извършва решението за ответен нуклеарен удар ", - написа ВЧК-ОГПУ.

Както УНИАН писа, елементи от град Подолск в Московска област към този момент няколко дни живеят без отопление при ниски температури. Местните управляващи са въвели режим на изключителна обстановка на локално равнище. Жителите на микрорайона са били снабдявани с топлота от котелното на Климовския патронен цех, а там, както се твърди, заради " токов удар " в топлопреносната мрежа е имало хидравличен удар, който е провокирал приключване на вода на няколко места.

Почти 150 хиляди души са останали без отопление . Хората се оплакаха, че мръзнат, и разпалиха огньове на улицата.

Подобна обстановка се случи и в град Железногорск в Курска област. Но защото градът се намира относително покрай границата с Украйна, управляващите там упрекнаха украинската войска за спирането на отоплението.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР