Кризата, предизвикана от коронавируса, разклати силно основите на един от

...
Кризата, предизвикана от коронавируса, разклати силно основите на един от
Коментари Харесай

Кризата я удари!Емилия продава тетрадки

Кризата, провокирана от ковид, разклати мощно основите на един от най-печелившия отрасъл в областта на музикалния шоубизнес у нас – попфолка. Докато "ближат раните " си от споходилата ги бедност, някои звезди на родния фолк, привикнали да пеят против възнаграждения на стойност сред 3 и 7 бона (суми, които в този момент заведенията им отказват), откриха други способи за прехранване. Докато Анелия да вземем за пример се кълчи в предизвикателни пози от новия си клип, оприличаващи я на порноактриса, Емилия го дава надалеч по-скромно и бедняшки.



Вместо по образеца на други свои колежки, които печелят от стилните си марки или като инфлуенсъри на известни козметични марки, Емилия рекламира… тетрадки за жълти стотинки! Половинката на сирийския предприемач Жорж Башур показа на профила си във Facebook линк, водещ към онлайн магазина ѝ, в който се оферират тетрадки, скицници, лексикони и плакати с нейния лик.

Продуктите са на стойност сред 1.20 и 3 лева Редом до музикалните ѝ албуми могат да бъдат открити и календарчета, магнити и хартиени торбички с лицето на Емилия. Рекламата на въпросните принадлежности до момента не е била типична за певицата, заради което тя елементарно изненада и даже тормози част от почитателите ѝ, навеждайки ги на мисълта, че фаворитката им очевидно е закъсала финансово.

източник: woman.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР