Кризата пред хотел „Виго” в Несебър се задълбочава и не

...
Кризата пред хотел „Виго” в Несебър се задълбочава и не
Коментари Харесай

В Несебър ври и кипи, ченгета щурмуваха блокирания хотел, за да... КАДРИ

Кризата пред хотел „ Виго” в Несебър се задълбочава и не се вижда явен излаз от създалата се тази заран обстановката. В 16:15 часа курортната база бе щурмувана от униформени служители на реда и криминалисти.

Те започнаха снемане на отпечатъци от вратите на колите, с които са блокирани входовете на хотела. Отпечатъците са нужни, с цел да се откри кои са хората, докарали МПС-ата и са блокирали входовете. Бяха свалени регистрационните номера на остарелия бус с надпис „ Стая №1”.



Управителят на барикадирания хотел, цялостен с туристи, проговори за кошмара

Около 16:25 часа дойде и паяк в отцепения към този момент регион, само че към след минута-две, по неразбираеми аргументи, машината се отдалечи.



По данни на Флагман.бг, РУ-Несебър и Районната прокуратура в Несебър през последната седмица са били засипани от тъжби, идващи от всевъзможни страни.



Според настояванията, единият от притежателите пробва да в профил другия, който пък е получил пари от трето лице, на което е отстъпил хотела чартърен за това лято.



Връщат ли се мутренските години и в Несебър? Ето по какъв начин осъмна цялостен с туристи хотел СНИМКИ

„ Кашата е толкоз огромна, че не можем да разберем кой е крив и кой е прав. Този спор е частен и ние сме въвлечени в нещо, в което нямаме пълномощия, по сходство на случая от 2013 година с имота от 10 дка до „ Кубан”, разяснява полицейски източник.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР