Кризата от коронавируса принуди Асен Блатечки да започне да рекламира...

...
Кризата от коронавируса принуди Асен Блатечки да започне да рекламира...
Коментари Харесай

Резил! Блатечки вече не вдига самолета

Кризата от ковид принуди Асен Блатечки да стартира да популяризира... тестостерон. Актьорът е решил да стартира да изкарва пари с реклами и да припечелва като инфлуенсър. За да завоюва някой лев, мачото даже загатва, че има проблеми с ерекцията.

„ За тези, които като чуят тестостерон и си показват единствено едно, да поясня: подтиква изгарянето на мазнините, взе участие в построяването на качествена мускулна маса, покачва издръжливостта по време на подготовка и покачва либидото. В доста неща може да греша, само че с добавката уцелих. Сила, сила, устойчивост и освен до момента в който карам мотора ”, написа плейбоят и реди фотография след фотография с добавките.

Любимият на Диляна Попова даже се е прежалил да отиде на фитнес, с цел да се снима в залата. Кадърът провокира същински смях измежду феновете му, които знаят, че артистът от години няма време за тренировки, само че против стабилен хонорар се е прежалил да посети залата, написа „ Уикенд “. Ясно е, че е взел пари за тази дейност…

Една от фенките на Блатечки не пести рецензията си към стимулантите и без боязън написа „ също по този начин водят до оплешивяване, стрес, експанзия и нараснала податливост към сърдечно-съдови и ракови болести. Сори, лекар, дългът ме зове. Физическата интензивност сама по себе си синтезира нужните субстанции, всичко друго е небивалица ”.

А Асен единствено добавя, че е права и се съгласява с мнението й, което навежда на мисълта, че най-вероятно той се е съгласил да се излага с тази реклама поради парите, които ще получи.

Наши източници рапортуваха, че артистът е получил 5-цифрен хонорар за поредицата от фотоси и реклами на продукта за тестостерон, само че надали се е замислил, че може да тръгнат клюки за потентността му и да получи противен прякор.

Припомняме, че преди години чалгаджийката Мария си завоюва сочното название Мара Отварачката точно след рекламата на бира, която „ отваряше ” със силиконовия си бюст.

Преди няколко месеца Асен Блатечки и Диляна Попова лапнаха 50 бона за реклама на очила и рамки на известна верига оптики в страната. Тогава те си разделиха по 25 000 лв., с цел да се снимат в клипа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР