Кризата не плаши сина на Корнелия Нинова – Рафаел, който

...
Кризата не плаши сина на Корнелия Нинова – Рафаел, който
Коментари Харесай

Синът на Корнелия със 130 бона заплата (СНИМКИ)

Кризата не плаши сина на Корнелия Нинова – Рафаел, който неотдавна получил покачване. Справка на „ Ретро “ със заплатите в банката „ Голдман Сакс “ в Ню Йорк, където повече от 4 години наследникът на шефката на Българска социалистическа партия гради кариера, демонстрира, че годишното му заплащане е повишено на цели 78 936 хиляди $, или 130 хиляди български лв..

Това значи, че месечно Рафи разполага с по над 10 хиляди лв., с цел да живее пищно. В влиятелната финансова институция той работи като количествен анализатор и употребява математическите си умения за добруването на банката колос. Той се е открил в влиятелния нюйоркски квартал „ Манхатън “ и за момента няма никакви планове да се прибира в България.

Синът на Нинова е на американска територия от повече от 8 години. За Щатите той отпътува, откакто приключи Софийската математическа гимназия с цялостно отличие и още като възпитаник бе измежду най-хубавите в международните олимпиади в точната просвета. После продължи образованието си в елитния университет „ Бъркли “, като майка му се хвалеше, че следването му там е подсигурено от стипендия. Едва откакто Рафаел се дипломира, стана ясно, че в „ Бъркли “ не се отпускат стипендии на студенти чужденци, а семестриалната такса е в размер на 30 хиляди $ годишно. Това значи, че за бакалавърската степен по математика, статистика и стопанска система на Рафи Нинова е пръснала 120 хиляди $, като включително не влизат джобните пари за персоналните разноски на наследника ѝ, които му е превеждала.

Инвестицията обаче си заслужавала и Рафаел досега е съумял да изкара повече, в сравнение с родителите му са платили, с цел да получи солидното си обучение. Съвсем евентуално е скоро синът на алената лейди публично да стане милионер зад Океана.

Майка му с неспокойствие очаквала коледната му почивка, с цел да успее още веднъж да го види. Рафаел рядко се прибира в България, а пандемията от Ковид-19 напълно наруши проектите му през тази година. Преди няколко месеца синът на лидерката на социалистите навърши 27 години, само че към момента концепцията за брак и деца му е непозната. Макар Нинова да е споделяла, че няма нищо срещу да бъде баба, досега Рафи не е заявявал обществено връзките си и не е водил кандидат-снаха на родителите си от Америка у нас. Когато се прибира на родна земя, постоянно е самичък.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР